[月經] iOS集中討論區 (115) AirPods Pro, Apple TV+

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
4 years altogether starting from the date the student email was verified and used to subscribe Apple Music as written on the student offer page.
The last sentence means when the student email account is no longer reachable, the subscription will be terminated on the next billing date which is charged monthly.
iTunes Store 有好多戲都38蚊
新舊都有
titanic同火星任務都有
點解成日會有人咁覺得

Btw
13.2表示岩岩部機無啦啦充唔到電 重新開機又充得返
係部機有問題定bug左
屌我都係 叉叉下停左以為條垃圾線壞左
xs max 插雙卡,上網會疾/斷
打去電訊商問,話都有同類型report
叫我閂左一張sim, 又真係順返哂
你教壞你呀媽
應該壞q左,完全0反應
啱啱開始係咁啦
apple music一開始咪又係咁

遲多一兩年睇吓點先join
重見光明幾時出新一集
有冇人AirPods pro無線叉唔到?
想問下lightning線保養問題
我知條線保養係跟機, 係咪即係我是旦一部機未過保養就可以帶條線去換?
係咪只有完全用唔到同外觀無野先有得換? 我有條外面層膠爆左少少, 一時差到一時差唔到電
thanks
唔同機跟條綫個型號好似唔同
E.g: 6s條lightning 係同11跟果條唔同
想問下尖沙咀apple store有冇得Walkin整iphone
係apple support見唔on list
netflix都有...
如果副卡收唔到訊號
主卡都會收得好差

出發
其實而睇片用電視既話
safari 同連登用ipad會爽過iphone好多嗎?
以前的起心肝放左ipad mini,唔想又買部番黎擺
一般上網嘅話iPhone (plus/max size)同mini比可能差唔多
但同10.5/11比就絕對有距離
如果用12.9分別就更加大(當然12.9真係好撚貴
但既然你都放咗mini就唔好咁快回頭住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞