[月經] iOS集中討論區 (115) AirPods Pro, Apple TV+

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
用AirPods傾過一次電話就明點解對嘢又漏音又樣柒又貴但都有咁多人買
用緊galaxy buds 講電話要大聲到好似鬧緊人咁
你老母冇打比你?
巴打方便可以去homepod post方便大家追post
對airpods 1除左中間接合位有啲污糟外都冇乜野
係有時其中一邊駁唔到iphone要reset
whatsapp
當初買嚟方便返工同啲客傾電話
仆街傾左幾次就返唔到轉頭
點解整合可以咁好
一拎擺入耳就即connected
我終於搞清楚點解個Siri咁廢,原來我Siri用英文,介面用中文,兩邊唔一致會限制佢做到幾多事,我建議大家兩邊都設定成英文,始終係美國人嘅產品,英文支援先係最強
屌你,出街搭車睇下YouTube、電影點都有掛。

我自己就用緊無限plan,大西北人,點都係路上睇野聽野
用AirPods同個客phone call開會超清
嗰一刻我終於覺得對嘢貴得有原因
不孝子
消耗品 鋰電係唔用都壞
我上都上唔到 搵唔到個update
見個時間仲多過唔見
駛乜講電話
AirPods Pro冇咁快轉新嘅
一年後換電冇後悔
其他電器鋪/reseller 有無airpods pro
我粒AirPods 1用左年半而家每次都仲用到2-3個鐘,有你地講到老化問題咁嚴重咩
點會...我隻65t 用左年半重好健壯, 搞到唔敢換airpod pro
點用法
一個星期幾多個鐘
上年3-4月人地送比我既生日禮物,差唔多日日用,3日先差一次成個盒,平時6點收工開始用去做gym連埋搭車返屋企9點仲播到
室內正常講嘢
戶外除一隻擺喺個口面前做咪
日日用呀 但時間就唔定,返工放工一定用,做尖會用但唔係日日做
睇你用得多唔多啦,但一年至年半平均應該有二個鐘
驚咪買apple care, 出新都可以過去新果舊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞