[月經] iOS集中討論區 (115) AirPods Pro, Apple TV+

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
我諗apple係想將iPad Pro推廣到可以接近電腦先用type c
電話就繼續食Lightning 專利
仲用緊mbp 2013
我都係
即係store果隻? 定 newegg果隻款
我諗住買apple store翻新果隻64pro
咁平
好似6s plus已經3gb ram
我都想買翻新iPad pro 11
但我不停同自己講唔好個個月亂洗錢
唔洗諗 我都買左
本身死頂唔買呢條線 夾硬塞比我
到時唔知點玩
用緊iPhone 11
發現有部分app雖然full mon配合到m字額
但發現d字同有d圖像(主要係字)都係唔太清晰,濛濛地咁
例如pccw 個my hkt, boc app
但同一個app去返部8plus 又完全正常 好清晰
原因應該都係app既問題?個app未支援到iPhone 11 個mon既像素?
我喺外國
本身想買新強隻10.5
仆佢個街
Cut我單
問佢做咩cut單,佢連我ac都bam鳩埋
嬲嬲地上eBay 買11
我睇咗refurbished,同ebay全新差20蚊eur
我喺ebay買

其實10.5好夠,不過我呢到仲係好貴,咁我買11算
你有12.9
依家太多同u唔同ram嘅配搭
淨係第一代iPad pro 12.9 A9X+4GB Ram都已經睇唔透
其實係買俾老母
佢開始嫌部2017慢/gap gap mon/單邊speaker
佢又想用筆

我都唔知我老母做乜咁高要求
一定係你到學返黎
我驚我下年已經忍唔住轉 用唔慣大機
利申:窮撚 大洗 月光
雙鏡大機先開給3gb ram年代
請問有無人iphone 11 atv+

you are not qualified for the hardware offer
新機同學生Apple music只會食到一次一年free
又話free 1年既,點解會咁家
iphone11

會唔會聽日先開始
唔係,已拎
ps 11 pro
8仔89% 會唔會多電過 7仔91%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞