[月經] iOS集中討論區 (115) AirPods Pro, Apple TV+

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
想問有冇人同我一樣有時一開app就會冇啦啦黑mon跟住重新開機
ios13.2 (前個版都試過)
同埋間唔中睇netflix部機發熱情況好嚴重同勁食玩
不過重新開app就解決到問題
部ipad pro11 睇集動畫唔見10%電
90%電過夜 起身得返10%電
出面嘅扣錢位愈嚟愈多
好似battery health都有得扣
想問下MON貼個D你地自己買番黎自己痴?
岩岩買左11 想買個普通透明套
係咪去鴨記就得
本身有黑HomePod
如果想買多隻嘅話你地會買番黑定白
早排放iPhone x battery health 85% 都比佢扣$300
但仲有Apple care 又加返$300
放完即刻打上Apple refund返個Apple Care
應該黑

但我部iMac 2015 AirPlay 睇戲聲畫唔同歩
呢隻好靚 但得5W
講緊邊隻
Nomad base station Apple Watch Edition 同上面slicecharge pro 都係7.5W

係遲啲會出嘅,可以自由擺位嘅base station pro 先係5W
https://hellonomad.com/pages/base-station-pro
放左右應贏該同色襯啲
唔同地方就一定買另一隻色啦
iphone ios13 唔support 應該
base station pro
MacOS 10.15點樣抄歌落iphone?
巴打係邊放 放到幾錢?
有冇人部iphone自從up就上ios 13之後
個無線充電成日斷下斷下
有冇巴打用過nomad條鋼帶?係咪好似Apple出個隻咁可以自己拆扣?
利申:手幼撚 一定要帶到好入
I somehow missed the fact that the new Mac Pro has a line of silver and black accessories instead of the Space Gray of the iMac Pro

仲以為咁把炮可以自由擺位叉埋apple watch
slicecharge pro平d之餘有得成個棟起
好似唔錯
邊度有得買?
鴛鴦色好古怪,買黑
有無人13.2個ig成日freeze
點申請一年?岩岩買左部ipad
但跟佢官網咁講去申請 我又見唔到有
Nomad皮錶帶好撚正,第一次買noamd嘅產品就係錶帶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞