[Ios/an]Super Gundam Royal (4) 熱源爸爸!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
上面去睇攻略網 邊部係SS級就升啦
望住上面D圖想棄撚左佢
望住上面D圖想棄撚左佢

咩網睇到機體係屬於咩ranking?
望住上面D圖想棄撚左佢

https://sgr.gamerch.com/S%E3%82%AC%E3%83%B3%E3%83%AD%E3%83%AF%E3%80%80%E3%83%AA%E3%82%BB%E3%83%9E%E3%83%A9%E3%82%AA%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%A1%E6%A9%9F%E4%BD%93
日本仔評得幾均真
望住上面D圖想棄撚左佢

https://sgr.gamerch.com/S%E3%82%AC%E3%83%B3%E3%83%AD%E3%83%AF%E3%80%80%E3%83%AA%E3%82%BB%E3%83%9E%E3%83%A9%E3%82%AA%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%A1%E6%A9%9F%E4%BD%93
日本仔評得幾均真

Thanks 巴打
望住上面D圖想棄撚左佢

少年 你銀包仲有神奇魔法卡 唔好放棄啊

Btw 新Pool 好伏 搵鬼抽
望住上面D圖想棄撚左佢

狗也不屌系列 當年已經比人屌佢27COST
望住上面D圖想棄撚左佢

又有新pool!?
望住上面D圖想棄撚左佢

又有新pool!?

新POOL 舊機 多謝
冇咩興趣,單抽試運算
望住上面D圖想棄撚左佢

日本仔評得幾均真

Thanks 巴打

唔該巴打 好有用
終於五星ex左一隻 好感動

想抽隻gp03,好型

邊隻
想抽隻gp03,好型

冷靜

刷超發動啦

邊隻

攻巴巴
想抽隻gp03,好型

冷靜

好的
想抽隻gp03,好型

冷靜

好的

我有愛升埋做5星
想抽隻gp03,好型

冷靜

好的

我有愛升埋做5星

gundam seed活動有咩抽
想抽隻gp03,好型

冷靜

好的

我有愛升埋做5星

原來我無機type shit機
如果出超難關果d就仆街了
Seed event 早左一日開 同白色情人節疊左
Seed event 早左一日開 同白色情人節疊左

唔知今次有咩4星機換呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞