[Ios/an]Super Gundam Royal (4) 熱源爸爸!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
今次未有超發動升, 想升閃電呀
想問超boss 出現時間係咪同人肥機肥關時間一樣?
想問超boss 出現時間係咪同人肥機肥關時間一樣?

搵到答案了,thanks
三抽搏自由中hws
中左攻獨,有new收貨
而且UC少機岩晒

100羊 大抽獎?

唔敢抽,好多部都有,只係想中巴巴

有咩所謂,100羊跌都跌左
1030 好微妙既結果

100羊既結果 可以拎去打英雄?

3抽流 穆一抽中pick up 好開心 如果係利邦茲就爽YY

讀心成功
1030 好微妙既結果

100羊既結果 可以拎去打英雄?

3抽流 穆一抽中pick up 好開心 如果係利邦茲就爽YY

讀心成功

下次我都試下1030抽先
辛辛苦苦打到上90lv以為有靚艦買,點知個新艦都係得65cost

11:30中,ex-s有專駕
不過佢咁廢有同無好似無分別
辛辛苦苦打到上90lv以為有靚艦買,點知個新艦都係得65cost

170lv加3艦長先70c

170lv加3艦長先70c

痴撚線
刷到250先叫畢業 on99
呢啲石係咪靠活動過關送同交換所換?

係...銀金彩其實都好缺, 佢吊鹽水式比我....
我全5星既英雄關一定過撚到啦屌佢
老虎改走開撚呀!!!!!!

留意左巴打你好耐,講d野好正

真係走撚開唔好比我見到...

日本網評防屬新自由係SS 但我個人認為最多值S
佢SS既理由主要係基魔好多版本配專
而且食2個系列 S同SD

你地自己諗
seed 無愛

儲下石先

幾時先出返hi new!!! 頂頂頂

可唔可以出隻蘭巴老虎宇宙型?

可唔可以出隻馬莎專用大魔?

可唔可以出隻馬莎專用RX78?

唔係全5星就一定過到

你地自己諗

消pufe機好用,其實個人認為防freedom d數值一般般
H

熱源1500石抽左半打京密煞

抽大pool反而中

Btw 我防 攻機都廢

你地自己諗

反而射freedom又變咗2系列
幾好

你地自己諗

反而射freedom又變咗2系列
幾好

但係好高hp
fazz 都係26xxx
之前有無巴打唔見過acc?睇黎我賴左野 有咩方法拎返?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞