[Ios/an]Super Gundam Royal (4) 熱源爸爸!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
唔撚想再開驚

係,抽完堅灰,次撚次熱源都冇份
係年尾超熱先一次過補返嗰幾部

me too
係超熱先中到野

真係抽到好灰
驚都唔想開
最近d抽機難抽左

屌柒佢
只登入拎石唔柒打
回sp要放叉骨或者turna機
放官網講既人入隊 第二rd會加攻

唔係咁9唔搭8呀化

唔係咁9唔搭8呀化

就係咁九唔搭八
哩兩個系列既機屬我一部都無
把鬼火都係稀有時間打turn x頭算

唔係咁9唔搭8呀化

就係咁九唔搭八
哩兩個系列既機屬我一部都無
把鬼火都係稀有時間打turn x頭算

放部吞A卒仔防屬個部入去囉
17抽爆死,想棄了

500石
已經no con過左final ,stage3難打到仆街
好在有地死頂住,
溫馨提示final stage最後個場要打死左隻v2先好打死晒d兵唔係跟本打唔贏(留一隻兵)
好在有地死頂住,
溫馨提示final stage最後個場要打死左隻v2先好打死晒d兵唔係跟本打唔贏(留一隻兵)

咩team
好在有地死頂住,

咩team

無地死過唔到stage 3
Stage 1可以用紅突擊加一堆三星seed機屬機過到
Stage3求高手教學
個個係咁晒,驚都唔想開
好在有地死頂住,

咩team

final stage team
stage 3點打
stage 3點打

無v啲機都唔知點打 打第一隻已經收哂皮
散抽十下中zz v2... 好彩有new
果然係不能中紫色的男人
又要等二周年出超熱再課佢兩ro
媽呀
終於過到stage3
媽呀
終於過到stage3

點過
媽呀
終於過到stage3

點過

team 1 打第一隊
team 2 打第一隊, 不過應該全滅再比team 1打埋儲sp
全後一格全力打V2先
靠turn x 同team attack 打卒

turn X MVP
你地全部挑戰唔coin過?
無新正義 連打都唔撚想打 機屬最缺得2隻原生4
我想問下而家每日送個25石(因為上次no con 過final既人過左1000)係咪每個人都有定係只有上次no con過final既人先有(姐係個1306人)

Sorry for 1999
我想問下而家每日送個25石(因為上次no con 過final既人過左1000)係咪每個人都有定係只有上次no con過final既人先有(姐係個1306人)

Sorry for 1999

全server有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞