[Ios/an]Super Gundam Royal (4) 熱源爸爸!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
ID: 3890611

LIHK 霜川雪奈

有冇巴絲打加好友
ID: 3890611

LIHK 霜川雪奈

有冇巴絲打加好友

之前add咗,今日終於見到真身
不嬲完教學都唔夠11連

無消自家BUFF點撚樣0石通關 痴線
正義萬歲! 我無中 一關都唔打

Ching 你講緊邊關先

英雄一都打唔贏 機屬機體比seed 四人幫當狗射

我靠紅strike同機神盾
我正式宣佈哩隻仆街game 摺撚左佢啦

屌你老母

熱源際

保底一次

石22抽

我抽撚到d咩

3隻ZZ

咁撚多隻4星

俾咁撚多隻ZZ 我做咩

尋晚1030 2隻

剛剛12點又1隻

我鳩我

許文彪Tone:

我唔係未試過安份守紀,儲石抽蛋。

你要逼我課金,好,我課

但你俾d咩野我?

3隻ZZ, 我想要NT-1 , Nu, 你一隻都唔俾

睇下出面班歐洲人, 1隻,2隻

我呢? 點解哩個世界咁唔公平!

佢地單抽, 11連就中限定, 我呢?

許文彪Tone:

你要逼我課金,好,我課

但你俾d咩野我?

same as you, bro
不過好在我課唔到金
算吧啦好嗎

許文彪Tone:

你要逼我課金,好,我課

但你俾d咩野我?

same as you, bro
不過好在我課唔到金

我明
課咗都無new

今日首次課金,10000yen
個結局就係咁。
一飛250熱源,無new都算
gp02細pool用佢個第一次100yen之後一路加機率嗰個,我目標只係隻gp02,隔離兩隻我已經各有兩隻,最後gp02 都係唔見影
谷撚氣再抽細pool人,3000yen,屌你老母中賈圖
隻game其實係咪侮辱緊我

個結局就係咁。
gp02細pool用佢個第一次100yen之後一路加機率嗰個,我目標只係隻gp02,隔離兩隻我已經各有兩隻,最後gp02 都係唔見影

夠我侮辱
之前改左機率課左次嚴選人
1step 3星, 2,3step 2星我屌佢老母
嬲嬲地唔撚抽佢第4step

個結局就係咁。

夠我侮辱

我抽時都係咁,去到4step先出兩隻比我
我懷疑all in落3000 11連抽機率重大過垃圾4step

個結局就係咁。

夠我侮辱

我抽時都係咁,去到4step先出兩隻比我
我懷疑all in落3000 11連抽機率重大過垃圾4step

我試過4set抽sasabi
step1就中左

最後50石2抽

44分抽,本身想要殺那,點知出巴納吉,好在本身無

見有運,就抽埋個25石,睇下中唔中turn x
45分抽點知出turn a

d運返黎了
出w3機仲要唔係大pool

有愛 go go go

有愛 go go go

等睇包膠
放埋D豬頭骨
放埋D豬頭骨

我想要死神呀,不過冇石
放埋D豬頭骨

我想要死神呀,不過冇石

地死都係ew好,又型又實用
放埋D豬頭骨

我想要死神呀,不過冇石

鬼唔知阿媽係女人咩
放埋D豬頭骨

我想要死神呀,不過冇石

鬼唔知阿媽係女人咩

佢敢放ew入嚴選
我課哂成set番黎呀
仲未過到stage3
好想抽野,但依家又無咩好抽
仲未過到stage3

我用左10石過算了
掉左10連落海lu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞