[Ios/an]Super Gundam Royal (4) 熱源爸爸!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
限星關今次易打

但係煩, 要升垃圾

唔煩 因為刷第一關一場就十友抽出黎

抽完都要升
限星關今次易打

但係煩, 要升垃圾

抽完都要升

妖, 逐下逐下禁都係1分鐘既事, 唔洗你升技/突破/食自己
仲想點...
想問下
我由ios轉ios可以點先引繼到
我無連任何野
想問下
我無連任何野

有無試過經fb ac?
想問下杜比亞用x1改會唔會有專

有無歐人答到我??
想問下
我無連任何野

有無試過經fb ac?

一直都無
咁我可以點引繼?

有無歐人答到我??

d人中文唔太識,即係咁?
限星關今次易打

但係煩, 要升垃圾

抽完都要升

妖, 逐下逐下禁都係1分鐘既事, 唔洗你升技/突破/食自己
仲想點...

限星我都覺煩

有無歐人答到我??

無錯! 有專
見你個歐洲人咁認真答

xx他

xxxx連攜

fb

好耐無見

有無歐人答到我??

無錯! 有專
見你個歐洲人咁認真答

xx他

xxxx連攜

fb

巴打見你咁神心咁答,我都要提提你解除fb連結再重新縛定,如果見唔到自己fb名嘅巴絲們記得要重新縛過fb,如果唔係有機會冇咗acc見到係自己fb名先好淡定

新活動除左100000分換之外仲有冇方法刷到3星delta gundam?
thx,但我無fb twister,可以點?

line都無
新活動除左100000分換之外仲有冇方法刷到3星delta gundam?

好似無得刷,得高達同紅渣有得刷

line都無

fb都無
開返個囉

line都無

試下最底發行引繼code
應該可以
但如果壞手機,唔見左就成個acc會無左
好危險
如果玩日game其實可以搞個twitter
好多game都用到

line都無

fb都無
開返個囉

我唔用呢個野姐
其實我想知,無呢類型野可以點引繼
我㩒過其他,入左xx連攜,下面果個code寫住7日一堆日文,唔識解,有無高手幫忙

line都無

fb都無
開返個囉

我唔用呢個野姐
我㩒過其他,入左xx連攜,下面果個code寫住7日一堆日文,唔識解,有無高手幫忙

你貼張圖出黎
慢慢解你聽

line都無

fb都無
開返個囉

我唔用呢個野姐

你貼張圖出黎
慢慢解你聽

好耐之前㩒過 發行
會彈個code出黎

line都無

fb都無
開返個囉

我唔用呢個野姐

你貼張圖出黎
慢慢解你聽

一用左code, 有效期為七日
一般黎講你都應該係即時用,問題不大

發行引繼code一個月內只可以發行兩次
用晒兩次就下個月再發

line都無

fb都無
開返個囉

我唔用呢個野姐

你貼張圖出黎
慢慢解你聽

一發行左code, 有效期為七日

發行引繼code30日內只可以發行兩次
用晒兩次就30日後先可以再發

修改少少

line都無

fb都無
開返個囉

我唔用呢個野姐

你貼張圖出黎
慢慢解你聽

一用左code, 有效期為七日

發行引繼code一個月內只可以發行兩次
用晒兩次就下個月再發

補充一句唔係一個月內只可以發行兩次code
而係一個月內轉機只可以轉兩次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞