[Ios/an]Super Gundam Royal (4) 熱源爸爸!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
格隊只有3部機 FAUC同埋 地死 以及非以上兩部

呢兩部太屈

紅迷呢?

好多替代品
優點係免費

但如果要格屬既
應該未有替代?
終於stage 3 no con

咩陣
0079正呀
無頭RX78-2打英雄試練(0079)應該出到場既

我部5星熱源元祖有機會出場啦
雖然係咪都出場

邊有熱高 你老.....

換埋射高 抽埋射鐳大 就可以組5*v作戰
我d寶寳可以出場

其實唔知係咪我睇錯
交換所好似出無頭射高,唔係v作戰射高

仆街 係我睇錯
393係無頭高
都可以換既,我無元祖
又有開花寶,都岩用

我都係無熱源高
換唔換無頭高達好?
0079正呀
無頭RX78-2打英雄試練(0079)應該出到場既

我部5星熱源元祖有機會出場啦
雖然係咪都出場

邊有熱高 你老.....

換埋射高 抽埋射鐳大 就可以組5*v作戰
我d寶寳可以出場

其實唔知係咪我睇錯
交換所好似出無頭射高,唔係v作戰射高

仆街 係我睇錯
393係無頭高
都可以換既,我無元祖
又有開花寶,都岩用

我都係無熱源高
換唔換無頭高達好?

睇你點睇,我換左
用七部boss換既4* +一部重複抽返黎既4*換左

咩陣

我都過了, 但係無可能全halo clear
期待晏晝講黃金周有咩金色機出

咩陣

我屌曬你地,你地一定有好多V時代機

咩陣

3隻
屌曬你地
新手一問

00 d 超發動點打返黎?
交換所換 0079 部電電電 MA 同 OO S1 boss 機 MA mode
妹左隻X3出黎
妹左隻X3出黎

我妹左呢兩部出黎,真係好想喊

光劍閃光已經威左兩次活動 仲想點
攻MASTER就算鳩數
攻MASTER就算鳩數

咁希望佢黎緊威多幾次啦
攻MASTER就算鳩數

咁希望佢黎緊威多幾次啦

舊機來講已經唔差
攻MASTER就算鳩數

咁希望佢黎緊威多幾次啦

舊機來講已經唔差

你唔睇下格西,格正義個啲真係垃圾到
都唔想講攻nt1呢類

咩陣

3隻

兩隻

咩陣

3隻

兩隻

我一部都無,爆左10石先過到
我屌死你班仆街

咩陣

3隻

兩隻

我屌死你班仆街

你個兩部V咩黎
SEED D 出雙經係咪意味住要出突自同無正

俾你一言驚醒,我今日仲得晒石落海

俾你一言驚醒,我今日仲得晒石落海
魔法卡幫到你

咩陣

3隻

兩隻

我屌死你班仆街

你個兩部V咩黎

三星炸,派既啊豬啊狗都有,但係V既四星呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞