17/18學年Non-jupas &副學士專區(31) offer不斷降臨

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
大家點準備BU ISEM?
我剩係諗左self intro咋
開左新post
有冇人收到hku im既offer so far 一段時間冇追post

巴打邊間asso同gpa幾多?我朋友gpa 3.97 讀CCCU 未收到

佢咁咁gpa如果仲未收到 即係未出啦 好明顯 我費事講啦 對住個爆4即人講自己即gpa好自卑

靠執生
收到cu global studies interview
thanks interview god

都已經收左幾個架啦喎 其實佢in左幾多個人架 得咁少位玩野咩

仲未收夠人
加油
睇重interview

我知啊 thanks
interview 問左啲咩 定係你已經講左又要追返post

加油呀!
準備一兩個熱門issue,佢可能會叫你介紹一個自己熟悉嘅國際issue

多謝你啊

要有被追問既準備
加油

靠執生

希望佢冇問d我唔識既term

靠執生

巴打e com咩grade先
等offer 真係好恐怖
日日望住個電話
放低左幾秒又拎返上手check 下email
無哂尊嚴啦

靠執生

A- 巴打你呢
我諗住睇番呢科教既野
希望幫到手
想問city im係咪冇dse4/ielts6.5 唔會有第一round interview?
唔知點解有人開左新post
呢到都未爆

有冇人收到hku im既offer so far 一段時間冇追post

巴打邊間asso同gpa幾多?我朋友gpa 3.97 讀CCCU 未收到

佢咁咁gpa如果仲未收到 即係未出啦 好明顯 我費事講啦 對住個爆4即人講自己即gpa好自卑

巴打讀邊嗰cc? 睇data 剩係收HKU Space咁濟。我自己都係3.45
想問city im係咪冇dse4/ielts6.5 唔會有第一round interview?

唔係
推爆佢
offer god
hku offer
cu offer
city offer
柯化哥

靠執生

A- 巴打你呢
我諗住睇番呢科教既野
希望幫到手

A
我都唔知搵新聞定睇番e com教過既野好

巴打讀邊嗰cc? 睇data 剩係收HKU Space咁濟。我自己都係3.45

祝大家咁多位巴打一齊入im
HKU BScIM offergod
offer神!

唔係

我係space人 gpa低過你

靠執生

A- 巴打你呢
我諗住睇番呢科教既野
希望幫到手

A
我都唔知搵新聞定睇番e com教過既野好

你地聽日in幾點??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞