17/18學年Non-jupas &副學士專區(31) offer不斷降臨

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
我岩岩收到BU ENTREPRENEUR SENIOR YEAR OFFER. 我上BU CHECK先知道有OFFER

希望其他CHING 都早日有OFFER

巴打 收到email/信未?
各位巴絲 到底 City mgt 定poly mgt比較好? 如果兩邊有offer到底要邊個好

你有兩邊有offer?
cityu

Poly有 city應該未派 萬一兩邊有 假如city都有 點揀好

Poly mgt offer琴晚出?year2?

琴晚12點出 year3
我岩岩收到BU ENTREPRENEUR SENIOR YEAR OFFER. 我上BU CHECK先知道有OFFER

巴打 收到email/信未?

2個都收唔到, 我係上去CHECK先知

響bu個status 睇?乜都見唔到

係呀
有cityu bom interview個d chpa幾多?
我>3.8都無 :(:(:(:(
有cityu bom interview個d chpa幾多?
我>3.8都無 :(:(:(:(

Cgpa*
[quote]我岩岩收到BU ENTREPRENEUR SENIOR YEAR OFFER. 我上BU CHECK先知道有OFFER

你gpa好高?

space account 3.24

Interview好好?

我覺得唔差

恭喜晒呀巴打
我都係entrepreneurship 不過係yr1
有冇興趣留個tg做個fd咁

我未開 TG

開啦

點+你

你gpa好高?

congrat

31號前 要交1萬? 咁急?

佢定 我都冇辦法

正常應該有10日俾你交留位費
同埋交嘢去bu嗰陣要拎封offer去
未收到信就打去問下啦

你gpa好高?

congrat

佢定 我都冇辦法

正常應該有10日俾你交留位費
同埋交嘢去bu嗰陣要拎封offer去
未收到信就打去問下啦

OKOK THANKS CHING
收到poly sw 既巴絲係year幾
自推
[quote]我岩岩收到BU ENTREPRENEUR SENIOR YEAR OFFER. 我上BU CHECK先知道有OFFER

你gpa好高?

Interview好好?

我覺得唔差

恭喜晒呀巴打
我都係entrepreneurship 不過係yr1
有冇興趣留個tg做個fd咁

我未開 TG

開啦

點+你

search @OfferGod

係呀

仆街啦 收唔到offer
Offer神
各位巴絲 到底 City mgt 定poly mgt比較好? 如果兩邊有offer到底要邊個好

你有兩邊有offer?
cityu

Poly有 city應該未派 萬一兩邊有 假如city都有 點揀好

Poly mgt offer琴晚出?year2?

琴晚12點出 year3

介唔介意講下gpa幾多?佢比condition 3.5?

係呀

Gpa幾多?

係呀

Gpa幾多?

space 3.24

係呀

Gpa幾多?

3.05
有冇人有poly IMT offer

你gpa好高?

congrat

有無其他人收到呀?

係呀

Gpa幾多?

3.05

3.4我都無 一日內連環打擊
hku Offer God
Offer god
你又係hkcc 報 bu Geog

係呀,你又係hkcc psy

你會要city psy定cu?

更係cu la
你又係hkcc 報 bu Geog

係呀,你又係hkcc psy

你會要city psy定cu?

更係cu la

係呀

Gpa幾多?

3.05

3.4我都無 一日內連環打擊

會唔會有N手食😞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞