17/18學年Non-jupas &副學士專區(31) offer不斷降臨

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
你又係hkcc 報 bu Geog

係呀,你又係hkcc psy

係呀
Graduation gpa係咪等於cgpa? 同award gpa有冇分別?
如果係指sem 4 gpa就今次gg啦
多謝offer god

Bu geog出左offer?

可能未
你地有讀開Geog?
BU HRM出咗ofer未?
見有啲人話自己上去check就check到
Graduation gpa係咪等於cgpa? 同award gpa有冇分別?
如果係指sem 4 gpa就今次gg啦

問過poly讀既朋友 award gpa = cgpa

巴打話2月28收offer,不過我嗰日都未in
3月in未收到offer

你有冇讀開Geog

巴打話2月28收offer,不過我嗰日都未in
3月in未收到offer

我都係3月in

正常係3月先in架放心
Bu出sw offer未
poly u offer god
Offer god
有冇人知bu in完幾耐出offer
in完2星期咩消息都冇

我就1個禮拜

你會要city psy定cu?

更係cu la

又少個人同我爭city psy
如果bu non jupas個網application status下面多左admission offer同有debit note details ,但係未收到email/信 ,application status仲係in progress ,咁係有offer定未有offer?

恭喜
你有offer 封信要5日內先收到架
一齊做同學
我岩岩收到BU ENTREPRENEUR SENIOR YEAR OFFER. 我上BU CHECK先知道有OFFER

希望其他CHING 都早日有OFFER

響bu個status 睇?乜都見唔到

係呀

仆街啦 收唔到offer

Gpa幾多?

3.05

3.4我都無 一日內連環打擊

會唔會有N手食😞

我諗難啲
BBA yr1升yr2揀concentration科科都冇quota 得entrepreneurship有quota
同埋佢yr1都淨係收20個
non jupas啲位應該唔多 暫時計埋我淨係聽過得3個人有offer
不過我個fd會放返個yr1 entry出嚟
你哋接實啦
我岩岩收到BU ENTREPRENEUR SENIOR YEAR OFFER. 我上BU CHECK先知道有OFFER

恭喜
又多個同學

巴打 收到email/信未?

5日內收信

恭喜
又多個同學

有無性趣開返個bu nonju tg grp
求中大sci interview and offer

恭喜
又多個同學

好呀
你開group啦
有報bu non jupas就入黎啦
雖然我之前有開過 不過已沉
求問
有冇人in左BU ACCT Yr1?
3.6都未收到interview

順手拜下Interview God
Bu Acc
City Acc
City Im

恭喜
又多個同學

好呀
你開group啦
有報bu non jupas就入黎啦
雖然我之前有開過 不過已沉

報左mkt冇聲氣
繼續密密拜Offer God
求Offer God顯靈
呢個UGC Offer我等得好辛苦
Bu hrm呀你係邊呀唔得都比我一個知字丫
2月13in 到今日完全冇聲氣 又冇人話有offer
CU IE 岩岩打黎叫interview
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞