17/18學年Non-jupas &副學士專區(31) offer不斷降臨

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
無gscm offer想死

今年好睇重interview
雖然唔夠另一位巴打4點幾咁勁,但係都>3.7
而家個感覺係付出左兩年努力 但係冇回報咁

你又冇咩
我有fd都係29/11 in都係冇
係咪覺得我地會當佢水泡

以往都係收好高 都估唔到今年會咁
Btw 政棍你係擺1st choice 定2nd choice
今年好似唔睇2nd choice

1st
另外佢都in咗好多個2nd choice啦

應該係專登唔收高分

有fd擺2nd choice佢都唔派interview gpa又唔係低

你個科都有幾個係擺Second choice都有得in gpa好似3.8+
不過算啦
冇offer冇資格出聲
等入city

Btw見你個名叫政棍 點解唔擺政政第一既?

唔鍾意GPAD風氣(真心)
覺得唔穩陣
不過依家

巴打 GPAD唔收我 未有OFFER 應該無
風氣差?
hku nursing offer ar offer god!!
hku想拖到幾時

offer god

Btw 政棍你係擺1st choice 定2nd choice

1st

應該係專登唔收高分

有fd擺2nd choice佢都唔派interview gpa又唔係低

你個科都有幾個係擺Second choice都有得in gpa好似3.8+
不過算啦
冇offer冇資格出聲
等入city

覺得唔穩陣
不過依家

風氣差?

呢啲都係後話
祝你入到BSS
有時唔洗拜 知自己排到好後仲灰機
個post好快

新post 多謝cu offer神
再拜hku
city
你又係hkcc 報 bu Geog

係呀,你又係hkcc psy

Bu geog出左offer?

巴打話2月28收offer,不過我嗰日都未in
3月in未收到offer

我都係3月in

3月頭先有interview
點解太空商科gpa>3.5 city mgt ppp bom im mkt 全部冇得in
如果bu non jupas個網application status下面多左admission offer同有debit note details ,但係未收到email/信 ,application status仲係in progress ,咁係有offer定未有offer?
我岩岩收到BU ENTREPRENEUR SENIOR YEAR OFFER. 我上BU CHECK先知道有OFFER

希望其他CHING 都早日有OFFER
有冇收到UST BSc嘅巴絲
相認相認
各位巴絲知唔知edu 視覺藝術出左offer未?
有冇巴打今日in poly bse??
好想知會問咩 聽日就in
我岩岩收到BU ENTREPRENEUR SENIOR YEAR OFFER. 我上BU CHECK先知道有OFFER

你gpa好高?

你gpa好高?

space account 3.24

你gpa好高?

Interview好好?

1st

應該係專登唔收高分

不過算啦
冇offer冇資格出聲
等入city

覺得唔穩陣
不過依家

風氣差?

呢啲都係後話
祝你入到BSS

巴打大家咁話呀
有冇gscm tg召集區

你gpa好高?

Interview好好?

我覺得唔差
有無人in左city acct
Second round offer係有人reject first round先會派定係佢本身已經預留左啲offer second round派
City bom 係咪book完直接個個時間去就得?
啱啱見到巴打話上bu check 就check到自己都有bu econ offer thx offer god 祝各位都早日有offer btw個status都仲係 in progress
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞