17/18學年Non-jupas &副學士專區(31) offer不斷降臨

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
offer god
hku offer
cu offer
city offer
我會好好做人回饋社會 唔做廢青㗎啦
offer god
有offer即捐500
BU Geog Offer god
想問im interview點睇咩stream
係咪email有
仲有greatest achievement 你地寫咩

hkcc year 2

Year 1 仲要係BD都收咁高

巴打你YEAR 1?

BD入去係year 1咁解
我year 2想捉個水泡姐

入去唔係year ONE 架
可以TRANS 到讀三年
又可以簡MECH

我唔係揀SY既
唔係依家只係trans成同樣cred既科咩
未聽過可以直上year3

讀三年
唔係讀YEAR 3

Ive Year two 收到offer
CGPA>3.4
黃金前列線巴打係咪第一日in
可能知你係邊個

喊比你睇
btw 多謝interview god
第一個ugc interview
雖然我下個星期勁撚多野做
星期六要考ielts
但我會好好準備架
多謝interview god
30號in GBSM
聽個名好似幾威威咁,但其實讀啲咩架
Interview 係咩形式,有咩要特別準備
呢科係水泡定勁野?
幫男朋友拜interview god offer god

自己拜下poly city offer god
30號in GBSM
呢科係水泡定勁野?

interview兩日前記住交personal statement
30號in GBSM
呢科係水泡定勁野?

同問
30號in GBSM
呢科係水泡定勁野?

interview兩日前記住交personal statement

知道巴打
請問有無巴絲知道Teaching Chinese as a Second Language 呢科好唔好?
同埋city中文大概幾時有得interview
我真係好想入poly shipping
offer god

我讀logistics 得呢科咋
深夜上黎拜下offer神
Poly Shipping n手god
City ELTM
BU ISEM
求求你
偷偷放低個lm
Under review有咩深意?
Poly offer god
Under review有咩深意?

字面解
Yr1 entry god
Poly mgt offer god
快撚d出offer god
求offer god賜我一個ugc offer等我退返speed個5000蚊返黎
Year1 entry
City ppp
Poly spa
Bu socsci
Offer god
City under review係咪即係冇機

仲問 比人屌得少
我真係好想入poly shipping
offer god

我讀logistics 得呢科咋

我都係讀logistics 仲要poly hd
Gpa同出面asso差一大截
乜都唔夠人爭
我淨係要呢個offer夠 想同番d同學一齊讀書
有offer既話我會努力讀書
唔再走堂 貢獻社會 戒食牛
瞓前一拜Offer God
求UGC Offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞