17/18學年Non-jupas &副學士專區(31) offer不斷降臨

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
有冇人in左ied ba中文?
個putonghua proficiency test係咩一回事
Bu hrm呀你係邊呀唔得都比我一個知字丫
2月13in 到今日完全冇聲氣 又冇人話有offer

Bu hrm 我連interview都冇
你又係hkcc 報 bu Geog

係呀,你又係hkcc psy

你會要city psy定cu?

更係cu la

你想入bu定cu啊?
我岩岩收到BU ENTREPRENEUR SENIOR YEAR OFFER. 我上BU CHECK先知道有OFFER

希望其他CHING 都早日有OFFER

恭喜
又多個同學

有無性趣開返個bu nonju tg grp

好呀
你開group啦
有報bu non jupas就入黎啦
雖然我之前有開過 不過已沉

Tg係咩?
有性趣

Social work都係 又見唔到有其他人話收到
有BU offer或者報咗BU嘅都可以入嚟吹下水
https://t.me/joinchat/AAAAAEKPWyGu2XdHh8dkyA

year 幾?
有冇人知bu in完幾耐出offer
in完2星期咩消息都冇

我都係
巴打咩科
屌一日雙重打擊
收唔到shipping offer
又無bom interview
之前咁辛苦托柒呀

year 幾?

Year 2

year 幾?

Year 2

yr 2 too
有冇人in cityu chemistry
Offer god
連收shipping offer 同 bom interview 感謝offer god同 interview god
其實poly mgt 係咪要等最少兩星期先會收到offer....
求bu offer god year3 entrepreneurship offer
有冇人收到poly IMT offer牙
有冇人收到poly IMT offer牙

牙你老母
Offer god# adore#
https://t.me/joinchat/AAAAAEKPWyGu2XdHh8dkyA

各位巴絲 到底 City mgt 定poly mgt比較好? 如果兩邊有offer到底要邊個好

你有兩邊有offer?
cityu

Poly有 city應該未派 萬一兩邊有 假如city都有 點揀好

Poly mgt offer琴晚出?year2?

琴晚12點出 year3

介唔介意講下gpa幾多?佢比condition 3.5?

Cgpa>3.8 ielts 6.5
Condition 3.5
Hku nursing offer god 你幾時先會想起我
各位巴絲 到底 City mgt 定poly mgt比較好? 如果兩邊有offer到底要邊個好

你有兩邊有offer?
cityu

Poly有 city應該未派 萬一兩邊有 假如city都有 點揀好

Poly mgt offer琴晚出?year2?

琴晚12點出 year3

介唔介意講下gpa幾多?佢比condition 3.5?

Cgpa>3.8 ielts 6.5
Condition 3.5

介唔介意講埋幾時interview?

快d入黎啦
City Offer god
City interview god
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞