有無common projects 同好

191 回覆
5 Like 3 Dislike
用matchesfashion code幫巴打千幾蚊入左對cp

仲有無

同求
用matchesfashion code幫巴打千幾蚊入左對cp

仲有無

同求

2000蚊有找入左對Chelsea Boots

仲有無

同求

想買 但怕比人話似adidas Stan smith

真心
個鞋型同料係明顯有分別
睇過同摸過實物就知
不過都係覺得Chelsea boots最抵買同最特別最靚

淺啡色個對又真係幾好j

只係睇你呢句都知係想買嚟唒命啦

但成兩千幾既鞋比人當面話似Stan smith 比我都灰機啦 雖然我有code可以平成千蚊

真心
個鞋型同料係明顯有分別
睇過同摸過實物就知

淺啡色個對又真係幾好j

但成兩千幾既鞋比人當面話似Stan smith 比我都灰機啦 雖然我有code可以平成千蚊

而家仲有無code
想買

真心
個鞋型同料係明顯有分別
睇過同摸過實物就知

淺啡色個對又真係幾好j

而家仲有無code
想買

同求
我對zespa刮到有d 黑色痕點算 係咪用白鞋油
有對全白 好鐘意
想買McQueen 但個底咁厚好似唔係好靚
因為我細腳 好似著到好大舊咁
有對全白 好鐘意

McQueen very 7

仲有無

同求

買true to size?
會唔會有人知邊到會仲有上一季Low既Mint Color賣
仲有無人有code 想買Chelsea boots
仲有無人有code 想買Chelsea boots

同埋呢隻色搵極都搵唔到邊度有得賣
https://www.youtube.com/watch?v=cL-lrabElKs

仲有無

同求

Fits large to size
我著開41.5-42 呢對買41就OK
有對全白 好鐘意

McQueen very 7

全黑or有章 mcqueen 霸氣

仲有無

同求

平時著開42買左42添
重有冇code呀?

btw Filippa K都正,有對唔駛兩k

仲有無

同求

平時著開42買左42添

攝鞋墊囉唯有

真心
個鞋型同料係明顯有分別
睇過同摸過實物就知

淺啡色個對又真係幾好j

而家仲有無code
想買

同求

仲有無code ar 巴打

lm
lm
開連卡佛半價 千七蚊對 買左兩對low
著左幾次對全白
可能著慣波鞋 著落覺得個鞋內好跣 好唔習慣 同埋著得時間長d 腳趾頭有d 痛 絕對唔可以叫舒服 可能我對襪有問題
不過整體質感同鞋型係完勝stan
開連卡佛半價 千七蚊對 買左兩對low
著左幾次對全白
可能著慣波鞋 著落覺得個鞋內好跣 好唔習慣 同埋著得時間長d 腳趾頭有d 痛 絕對唔可以叫舒服 可能我對襪有問題
不過整體質感同鞋型係完勝stan

個sales完左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞