有無common projects 同好

191 回覆
5 Like 3 Dislike
成日覺得呢個brand真係太樸素
利申mcqueen撚

Mcqueen我除左跟大隊買左對厚底鞋 其他一概不懂

我都係買左兩對oversize sneaker就算
黎緊等valentino/gz

其賣呢啲人買名牌係買虛榮 對個品牌咩認識都冇 分分鐘連設計師係邊個都未撚知 同啲大陸人其實冇撚分別 一樣禁低層次 悲哀到極

咁點解要買名牌? 威囉 一睇就知你著名牌 型囉 以為自己好撚潮 英雄主義囉 我就係有錢 吹咩? 跟大隊買名牌真係笑撚死 低俗到不堪

請問點睇到呢d人買名牌係買虛榮

買下名牌著就要比人話到低層次 巴打你係咪壓力好大呀,真心問下你下次我食貴野 洗唔洗知埋邊位大廚煮架,唔係我驚又比你話悲哀

咁又係嘅 香港人嘅時裝從來都係咁 所以唔好話大陸人土豪 我錯 我打屎忽

其賣呢啲人買名牌係買虛榮 對個品牌咩認識都冇 分分鐘連設計師係邊個都未撚知 同啲大陸人其實冇撚分別 一樣禁低層次 悲哀到極

咁點解要買名牌? 威囉 一睇就知你著名牌 型囉 以為自己好撚潮 英雄主義囉 我就係有錢 吹咩? 跟大隊買名牌真係笑撚死 低俗到不堪

買下名牌著就要比人話到低層次 巴打你係咪壓力好大呀,真心問下你下次我食貴野 洗唔洗知埋邊位大廚煮架,唔係我驚又比你話悲哀

咁又係嘅 香港人嘅時裝從來都係咁 所以唔好話大陸人土豪 我錯 我打屎忽

一碌鳩打一船人

一碌鳩打一船人

巴打佢壓力大姐
由佢啦
巴打係邊到買鞋多

岩岩收到個email matchesfashion 買3000減1000
有冇人覺得gucci對白色sneakers 好靚
不過一著一定比人話土豪
其實都認同嗰位巴打,如果真係鐘意個牌子,就會想知道邊個係designer,之前喺咩Brand做過 但每個人嘅價值觀唔同嘅,有啲人真係冇咩興趣,純粹潮流先買,咁冇咩需要知道呢啲額外嘅野
不過一著一定比人話土豪

有刺繡個對?
Gucci轉左designer 有生氣左好多
個爭磨腳
巴打係邊到買鞋多

岩岩收到個email matchesfashion 買3000減1000

share code?
多得班hypebeasts嫌呢啲鞋太普通,唔係既話實撞到周街都係
同一個價錢,我欣賞人著cp,好過yeezy九萬倍
多得班hypebeasts嫌呢啲鞋太普通,唔係既話實撞到周街都係

我就係因為覺得買對adidas都要幾千蚊 仲要炒出黎 橫掂都要買鞋,不如買d真係值幾千蚊既鞋
留名

Agger
Lm 想買對全白
不過一著一定比人話土豪

有刺繡個對?
Gucci轉左designer 有生氣左好多

係呀 好好j
出街已經係着死一 set 幾個 brand
APC / COS / JCREW / Uniqlo / H&M
之後加對 Common Projects
利申mcqueen撚

仲有鴿子衛衣

利申mcqueen撚

仲有鴿子衛衣

我認我跟風 btw純粹個人喜好鐘意買下名牌
出街已經係着死一 set 幾個 brand
APC / COS / JCREW / Uniqlo / H&M
之後加對 Common Projects

屌same
btw有冇人matchesfashion買野
3000蚊可以減1000
6000減2000
有人join?
6000減2000
有人join?

Sale同正價都有?
6000減2000
有人join?

Sale同正價都有?

正價
6000減2000
有人join?

Sale同正價都有?

正價

諗緊對Valentino 減完2千幾好抵
commonproject都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞