有無common projects 同好

191 回覆
5 Like 3 Dislike
買左對Chelsea boots 好好著
離緊想買白色波鞋

買左波鞋你真係番唔到轉頭 [black] [/black]我個fd有日笑我係咪adidas我笑而不語

Adidas d皮同個底著到腳痛
想知common projects 嘅Chelsea boots係咪生膠底?係的話有冇得補/換底

生膠底呀 我都想換底
真心覺得givenchy 16出既小白鞋都係抄佢

Givenchy 果對幾靚

藍色想買,但係無碼 貪佢有soso
想買返對全黑
有對粉紅色 btw我又唔覺得算好着 有啲刮腳同埋個底有啲硬 可能我扁平足/着慣垃圾波鞋所以先覺得唔係好舒服

藍白? 全白正
有一對mid 想買多對low

藍白? 全白正

藍白呀
有一對mid 想買多對low

殘到hihi
等減價再買
邊個網買平,或者多特價?二千幾蚊
白鞋鐘意 golden goose

有時ebay會有平野

有時ebay會有平野

最貴買過嘅鞋都係12xx,所以好大心理關口,但係個款真係好正

有時ebay會有平野

最貴買過嘅鞋都係12xx,所以好大心理關口,但係個款真係好正

試下先啦 番唔到轉頭
但我腳汗太大要換鞋zin
好貴
講咁耐無圖?

有對Achilles Low White 仲有對pink
成日覺得呢個brand真係太樸素
利申mcqueen撚

Mcqueen我除左跟大隊買左對厚底鞋 其他一概不懂

我都係買左兩對oversize sneaker就算
黎緊等valentino/gz
利申mcqueen撚

其賣呢啲人買名牌係買虛榮 對個品牌咩認識都冇 分分鐘連設計師係邊個都未撚知 同啲大陸人其實冇撚分別 一樣禁低層次 悲哀到極
唔該我想問下邊到有得試
同埋白色會唔會好易污糟
利申mcqueen撚

其賣呢啲人買名牌係買虛榮 對個品牌咩認識都冇 分分鐘連設計師係邊個都未撚知 同啲大陸人其實冇撚分別 一樣禁低層次 悲哀到極

咁點解要買名牌? 威囉 一睇就知你著名牌 型囉 以為自己好撚潮 英雄主義囉 我就係有錢 吹咩? 跟大隊買名牌真係笑撚死 低俗到不堪
唔該我想問下邊到有得試
同埋白色會唔會好易污糟

噴liquid proof 著完清理 其實打理好輕鬆
去I.T. 有得試
利申mcqueen撚

咁點解要買名牌? 威囉 一睇就知你著名牌 型囉 以為自己好撚潮 英雄主義囉 我就係有錢 吹咩? 跟大隊買名牌真係笑撚死 低俗到不堪

請問點睇到呢d人買名牌係買虛榮
利申mcqueen撚

請問點睇到呢d人買名牌係買虛榮

買下名牌著就要比人話到低層次 巴打你係咪壓力好大呀,真心問下你下次我食貴野 洗唔洗知埋邊位大廚煮架,唔係我驚又比你話悲哀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞