有無common projects 同好

191 回覆
5 Like 3 Dislike
多得班hypebeasts嫌呢啲鞋太普通,唔係既話實撞到周街都係
同一個價錢,我欣賞人著cp,好過yeezy九萬倍

yeezy nmd ub啲所謂潮鞋成村人走去追捧都幾好笑, 炒到戇鳩鳩都唔知為乜
對鞋根本就唔靚, 人有我有心態

三對都無擁有過 本身想買對ub著,d FD話好hi好著,但係要千幾蚊買對adidas個心就膠左一膠

呢啲鞋不斷出新顏色保持新鮮感然後大家又一鍋峰去買呢啲心態真係好奇怪

過千銀買對潮鞋 mic 算我唔識欣賞同性價比唔高
Cp 起碼都叫made in Italy 加牛皮
Btw Chelsea boot 款好好j
多得班hypebeasts嫌呢啲鞋太普通,唔係既話實撞到周街都係

yeezy nmd ub啲所謂潮鞋成村人走去追捧都幾好笑, 炒到戇鳩鳩都唔知為乜

三對都無擁有過 本身想買對ub著,d FD話好hi好著,但係要千幾蚊買對adidas個心就膠左一膠

呢啲鞋不斷出新顏色保持新鮮感然後大家又一鍋峰去買呢啲心態真係好奇怪

邊有得咁講 呢d鞋同yeezy aj係兩個market
btw Chelsea boot我覺得slp/bv正d
成班買一兩對cp又要踩下班sneaker head打個J先
利申:兩樣都有

其實真心鐘意嘅話 潮鞋又好cp zespa又好我覺得都冇咩所謂 最慘係好多人只係跟風 想人知你著緊對貴鞋 or 等人覺得自己好潮
然後襯到成身制服一樣唔知想點

邊有得咁講 呢d鞋同yeezy aj係兩個market
btw Chelsea boot我覺得slp/bv正d

Suede Chelsea boot common projects 個last好靚
不過無論cp 定slp 定bv 同C&J比都係差一線

你係出面話呢幾對野唔靚
班潮童就會問你著咩牌子
你答d佢地未聽過既就會話你泠門撚懶清高

着common proj都叫冷門
要人認同你有taste?

幾時有講過cp 泠門?你究竟明唔明我up乜?
係咪公價411usd 左右?連卡佛賣3400$都唔算貴bo

樓上個位巴打有code matchesfashion 3k減1k

樓上個位巴打有code matchesfashion 3k減1k

間唔中可以ebay睇下 平過連卡佛好多

me porter嗰對係咪一樣? £241

其實真心鐘意嘅話 潮鞋又好cp zespa又好我覺得都冇咩所謂 最慘係好多人只係跟風 想人知你著緊對貴鞋 or 等人覺得自己好潮

說出重點
本來著咩都無所謂, 亦冇所謂甚麼高人一等, 但大家好似被波鞋廠牽著鼻子走風氣先唔值得。
得閒出兩隻新色, 然後製造一種供不應求渴市假像, 根本鞋廠出幾多就幾多點會唔夠貨吖, 但佢就係睇中大眾鍾意跟風人有我有心態, 然後大家就炒炒炒搶貨, 搶到著出嚟又有飄飄然心態, 不知不覺掉入鞋廠設計漩渦內, 不斷重複新色>炒>搶>新色>炒>搶....
當然追潮流係冇所謂, 但如果所謂潮流就係呢啲波鞋眼光未免太窄, 其實著嗰啲鞋嘅人有冇諗過, 乜對鞋真係靚咩??

說出重點
本來著咩都無所謂, 亦冇所謂甚麼高人一等, 但大家好似被波鞋廠牽著鼻子走風氣先唔值得。
得閒出兩隻新色, 然後製造一種供不應求渴市假像, 根本鞋廠出幾多就幾多點會唔夠貨吖, 但佢就係睇中大眾鍾意跟風人有我有心態, 然後大家就炒炒炒搶貨, 搶到著出嚟又有飄飄然心態, 不知不覺掉入鞋廠設計漩渦內, 不斷重複新色>炒>搶>新色>炒>搶....
當然追潮流係冇所謂, 但如果所謂潮流就係呢啲波鞋眼光未免太窄, 其實著嗰啲鞋嘅人有冇諗過, 乜對鞋真係靚咩??

鐘意波鞋都俾你地班清高撚屌
着下cp姐唔洗以為自己眼光獨到嘅
順帶一提我肯定呢個po有好多人係因為kanye而買cp對chelsea boots
btw有冇人matchesfashion買野
3000蚊可以減1000
6000減2000
有人join?

Sale同正價都有?

正價

諗緊對Valentino 減完2千幾好抵
commonproject都係

有冇code share?

得一次咋 我都諗住用 睇下一唔一齊夾

求code

說出重點

順帶一提我肯定呢個po有好多人係因為kanye而買cp對chelsea boots

無人屌
只係見你地用幾千蚊買對mic 膠鞋覺得可惜姐
同埋我個人完全唔覺得西哥著衫或身型好睇
大把bloggers著衫或身型好睇過佢 只係佢係娛樂圈出名
唔知係咪因爲有班潮童眼中只有西哥所以你先有個咁既結論呢?

說出重點

Kanye West 果對係BV離
宜加cp 連袋都出埋

有魔術貼果款唔夠acne靚
想買 但怕比人話似adidas Stan smith

真心
個鞋型同料係明顯有分別
睇過同摸過實物就知
不過都係覺得Chelsea boots最抵買同最特別最靚

真心
個鞋型同料係明顯有分別
睇過同摸過實物就知
不過都係覺得Chelsea boots最抵買同最特別最靚

淺啡色個對又真係幾好j

正價

諗緊對Valentino 減完2千幾好抵
commonproject都係

有冇code share?

得一次咋 我都諗住用 睇下一唔一齊夾

好似唔係個個acc都有

幾時要覆你?我都想買對

最好星期一前啦
我tg https://t.me/vvv852

Added you

我都試過
我都有一對CP
一開頭著覺得對鞋勁硬唔好著
但係著得兩三次d皮開始淋左就覺得好正
而家諗緊再買多對

邊對好
諗住買全黑,貪佢無咁易污糟
想問下門市賣緊幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞