有無common projects 同好

191 回覆
5 Like 3 Dislike

邊對好

自己中意全白
清你有code ?
睇中呢兩對
slp

common projects

想問下巴打覺得slp好定common projects果對好D

邊對好

自己中意全白
清你有code ?

2千幾係hkd? 點解會平過其他網

邊對好

自己中意全白
清你有code ?

Hkd for sure
我覺得唔算平
等下啲網sale,一千尾都有
Between我睇呢兩對女裝黎,唔知價錢一唔一樣

邊對好

自己中意全白
清你有code ?

冇啊

邊對好

自己中意全白
清你有code ?

Hkd for sure
我覺得唔算平
等下啲網sale,一千尾都有
Between我睇呢兩對女裝黎,唔知價錢一唔一樣

其實外國買呢d鞋本身都唔洗咁貴 係連卡佛$3900/4400嚇鬼姐 外國本身定價會容易接受好多
1or2?
1:

2:

有冇code share?

得一次咋 我都諗住用 睇下一唔一齊夾

好似唔係個個acc都有

幾時要覆你?我都想買對

最好星期一前啦
我tg https://t.me/vvv852

我都睇中左對
https://t.me/cityofglass

你tg icon 我有冇add錯人

巴打我見到你tg message既通知,但人在大陸開唔到黎睇,今晚先返
1or2?
1:

2:

Gucci有蜜蜂果隻
matches 有code 真係好撚抵買
早幾過月Mr. Porter特價,買咗對白黑,1600蚊仲送埋上門,唔係成日著,但真係幾易襯,

個款係就係似Stan Smith,但一著上腳就知有分別,Made in Italy同埋啲料靚啲,我覺得果千零蚊抵畀嘅,

其實上網都有好多窿路買,都懶得理連記賣幾貴,反正我最終都係上網買
1or2?
1:

2:

Gucci有蜜蜂果隻

普通果隻
1or2?
1:

2:

Gucci有蜜蜂果隻

我問好多人都唔鐘意蛇果對
1or2?
1:

2:

Gucci有蜜蜂果隻

普通果隻

清有睇McGregor
用matchesfashion code幫巴打千幾蚊入左對cp
用matchesfashion code幫巴打千幾蚊入左對cp

Thanks
買咗2對 同女朋友一人一對
運緊過黎 好撚心急

睇中呢兩對
slp

想問下巴打覺得slp好定common projects果對好D

Slp qc好差
啲皮好快巢
係咪唔掂得水?
有冇人覺得gucci對白色sneakers 好靚
不過一著一定比人話土豪

我諗緊買gucci 個對定common projects 好
Gucci 著得幾swag同呢排潮, 我見呢度d 黑人都有著 (外國撚)
睇中呢兩對
slp

Slp qc好差
啲皮好快巢

Slp買過對slip on ,d料衰過vans

仲有無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞