有無common projects 同好

191 回覆
5 Like 3 Dislike

一年前無意中發覺到呢個牌子
點知好著到仆街,著得咁多對名牌鞋 無一對夠佢舒服又百搭
有Low top白色
有Low top白色

Low top 全白係最正 後面見到ebay有對干既白綠買埋
有Low top白色

Low top 全白係最正 後面見到ebay有對干既白綠買埋

平既白綠
對白綠好抵hi,2600全新
有一對,唔係成日著,每次行麵會吱吱聲

有機會想要對acne studio
有一對,唔係成日著,每次行麵會吱吱聲

有機會想要對acne studio

我都全白殘都唔敢著出街
成日覺得呢個brand真係太樸素
利申mcqueen撚
利申mcqueen撚

Mcqueen我除左跟大隊買左對厚底鞋 其他一概不懂
同好 太小人識欣賞 我有對全白 噴liquid proof 著算易清洗
利申mcqueen撚

Mcqueen我除左跟大隊買左對厚底鞋 其他一概不懂

仲有鴿子衛衣
買左對Chelsea boots 好好著
離緊想買白色波鞋
同好 太小人識欣賞 我有對全白 噴liquid proof 著算易清洗

有咩liquid proof 推介

新出隻粉色都好正 好想買 但無錢
新出隻粉色都好正 好想買 但無錢

連卡佛貴到唔敢買 等緊ebay有平放

買左對Chelsea boots 好好著
離緊想買白色波鞋

買左波鞋你真係番唔到轉頭 [black] [/black]我個fd有日笑我係咪adidas我笑而不語
想知common projects 嘅Chelsea boots係咪生膠底?係的話有冇得補/換底
我諗著佢同zespa
最後揀左zespa 不過都想入對common projects替換下
我諗著佢同zespa
最後揀左zespa 不過都想入對common projects替換下

兩者都好相似
有一對但唔多著
幾舒服就真嘅
有對mrporter 色, 好正好鍾意, 不過好易污糟
有一對但唔多著
幾舒服就真嘅

舒服到不得了
真心覺得givenchy 16出既小白鞋都係抄佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞