( 極重要 ) 經過今日我相信連仔已經畀中共操控住

231 回覆
477 Like 145 Dislike
哂氣喇你,根本我同你個討論就唔同ground
佢消失咁耐,大把人咁諗,我講岀嚟,就話我係鬼
Ignore咗咁多人不安嘅事實
Go ahead
我開得呢個post,就已經有give up連登嘅準備
Force logout用A/B testing 做冇問題
屌你老味我要你答返我上面指出你推論既破綻
你又屈我話你係鬼趁機唔答?
喂 樓主諗到點拆未呀 唔好又係到扮晒野啦
因爲你好撚煩,咁耐以嚟一個黃post都無開過。係人係鬼都唔知。而家係咁,五毛太多,我都懶得理你。

我㩒入你profile一望,之後你啲cm我完全無睇過。

無睇過,點回?
quote撚左十萬幾千次比你睇都扮睇唔到
個post我係提醒手足小心
你好撚煩,blocked
你自己發脾氣發飽佢
Show Blocked User - 通街都係處
答唔到咪答唔到囉 唔洗係到扮懶得理喎 你真係懶得理就唔會quote我幾次但偏偏就係唔正面回答啦
你淨係選擇性去覆
你想帶風向搞分化定認真討論
班p牌出哂黎
例如上面嗰個冷河
舊ac,無開過post,仲要係P
晒氣啦 我唔係p你咪又係唔敢答答唔到就想屈人係鬼
舊ac,無開過post,仲要係P

你exactly就係我講嗰啲奇怪ac。可能你關心政治,突然login返連登

OR你根本賣咗個ac

我同你之間,邊個更加可信,高下立見
唔敢正面回答問題 見人p牌就屈人係鬼 打殘體字

仲好意思話自己可信
垃圾POST
如果樓主真係好似你自己講到咁關心手足既話就唔會ignore我呢條問題啦死都要係到帶風向 比人篤爆自己打殘體字就話已經諗住give up連登
無一次係敢正面回答
你有理據的話
需要理我係唔係p牌?
點解你要逃避個問題

分化撚分到去連仔到
好心用腦諗下啦
如果啲狗逼到手足解鎖
逼唔到佢俾連登密碼咩
咁強制登出有撚用咩
個個神探上身上網捉鬼
正經野又唔柒做
照你邏輯
連登俾人控制咗
我舊acc做乜唔幫我甩p
神探你自己諗下
樓主推測連登被控制既論點根本係錯漏百出
我係咁追問佢言論中既矛盾之處 佢一次都冇回答過我
反而係咁話唔知我係人定係鬼 廢事理 但佢廢事理之餘又quote左我幾次
偏偏就只係唔回應上面我所講既矛盾位
其他巴打問佢又話人P牌係鬼 唔答

樓主仲要比人篤爆自己以前開風向POST個陣唔小心打左殘體字露底

如果仲有人覺得樓主信得過就真係隨便你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞