( 極重要 ) 經過今日我相信連仔已經畀中共操控住

231 回覆
477 Like 145 Dislike
不如你試下開個VPN 換部電腦再試
為應付網絡攻擊問題,管理團隊於提升討論區保安時部份 VPN 或公共網絡可能因曾被用於攻擊本網站而被暫時封鎖,如用戶無法正常使用討論區,歡迎電郵至 info@lihkg.com 與我們聯絡。

下次試下睇下公告
自己send email去問
唔知係你用過bot定係用vpn個ip比人用過黎ddos或者真係誤bam
被中共控制 所以剩係bam web版唔bam你ac比你用app版
自己講出黎都想笑啦
唔通係cloudflare 自己個1.1.1.1 dns 問題 唔係咁on9 呀
我諗係因為我desktop 前排改左dns 做cloudflare 個1.1.1.1 出事
[突發]連登俾中共控制左??????????
https://lih.kg/1669724

要植入連登被控制呢個印象好容易
但係想洗清返就好難 希望大家可以認真睇下
喺前一大見過poster 寫高價收購連登ac
得番d影印機
同埋資深好似仲有出post
但好似已經冇哂其他人
因為rate limit比cloudflare block咗所以就覺得係中共控制緊連登 講出嚟笑唔笑死人
推,太多五毛
ho lun sad
正皮嘅人自己好好反醒下
thats why佢先唔做嘢
就係話如果手足俾人盜用實會出聲
追下post先啦神探
?
你係扮唔明定係想繼續帶風向?
有咩?係咪認錯人?
如果係,我醒得太遲
點解你逃避我問題姐
啲狗逼到手足解鎖
點會逼唔到手足俾連登密碼?
如果手足放返出嚟見到俾人盜用點解唔講?
你自己去睇喇,我日日幾粒鐘咁捉咩
個post啲cm好明顯㗎喇
有少少好奇所以起底睇睇樓主以前d po
一眼望落去好似好正常
但係睇真少少發現...

而家連登已經完全廢咗,請連仔禁言6月後嘅新AC
https://lih.kg/1651364

#1曹雪芹天下無雙•9 日前
請連仔權啲,禁言6月之後嘅新AC,之後再force logout一次

到底係咩人帶緊風向呢
樓主答唔到就故意無視
因爲好撚煩

日日反加泰 又話四圍擺炸彈

你頂唔順block人 啲人又話你9 block

總知咩都嘈
你reply返相關層主,咪撚屈我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞