( 極重要 ) 經過今日我相信連仔已經畀中共操控住

231 回覆
477 Like 145 Dislike
又唔可以咁講
而家儲存密碼要用bcrypt呢類耗時長嘅function先足夠安全,多人登入嘅話Server未必夠CPU處理咁多bcrypt comparison
不過分開做應該OK
第四點未必認同
我都ban左個五毛叫 春代革命
佢p牌黎 我睇返個ban list冇左佢名
可能已經比連仔del左ac
因為余巴打留言唔合佢心水咪屈人五毛囉
我個acc 2016年開到而家出咗幾百個post,頭先喺另一個彥霖炒車澄清post比呢位樓主屌我支那軍妓,咪就係唔認炒車死撐囉
就咁睇標題都好鬼啦,我唔介意你地溝,反正一隻手拍唔響,你地肯岀黎就得!
睇住嚟啦,樓主自稱block咗我但又忍唔到手睇我留言架,佢一陣又發癲鬧我架喇
支持
大家好自為之
你block嘅人係同你意見唔同 但唔一定係五毛
求分批強制登出
Ban左 3毛照出post影響cd rom ,見佢一獲屌佢地一獲就岩
Block ,唔係ban,自膠
當然留言小心啲係冇壞嘅
因為疑似有部份戶口係義士被捉之後
被狗操作左
口風完全改哂

呢啲戶口佢地未必有密碼
點都好啦
冇咩事就唔好講發夢d野啦
有d野唔洗下下講出口,有心有去做就ok
就算要講都小心字眼
我知點解佢話你五毛,因為你出嚟認證過綠衫彥霖是真人,佢堅信是演員,拒絕所有相反意見,於是屈你
利申受害者之一,隔離post比佢屌我支那軍妓
對於政府黎講,連登admin係一個好重要的目標,中共唔派特務搞佢,先至奇怪。
?
依家樓主話連狗比人控制左
如果連狗真係比人控制左既話
全體登出之後黑警問連狗拎返個密碼咪得

咁既話連狗唔搞全體登出係因為被控制呢個論點就已經唔成立啦
呢度就係 Mass Effect 個 Citadel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞