( 極重要 ) 經過今日我相信連仔已經畀中共操控住

231 回覆
477 Like 145 Dislike
重點係大部分人唔記得login acct pw
咁樣洗完一輪 淨低嘅五毛比例仲高
我用大學email申請,但我畢咗業幾年啦
過咗48之後咪可以即刻改密碼囉

而且其他網站通常改完密碼之後會強制登出所有裝置
我未試過唔知連登有冇呢個功能
淨係講強制登出問題
之前不推文HIDE評分 有聽意見已經好好
而家連仔話技術上未必做到 同埋考慮埋唔記得EMAIL果班ON居仔呀麻(屌唔撚記自己ACPW真係好撚ON9 無左AC根本抵死)
咁咪再討論下囉
一黎就話人被操控
屌IT狗真係好撚慘 有求必應俾人當理所當然咁

同埋 話人五毛都俾多啲理據啦 LINK都唔擺
最近啲人一有意見唔同就屈毛屈狗 屌真係鄧被屈者慘
登出唔一定有用
視乎佢有冇用google save pw
我有d 相信樓主 因為我acc 岩岩幾個鐘前比連仔ban 撚左web 版 依家淨係可以係app 版上到
bam web版比你用app版上?????
余知秋jj咪自稱霖霖個朋友
真 我可以影相比你睇
你認真d諗下係佢bam你定係因為其他因素先上唔到啦
要bam你但係唔bam你ac 比你用app上...諗下都知冇撚可能啦
我淨係覺得呢幾日少左人上連登討論
但唔知點解
連仔同望遠早排先上過水黎喎
[突發]連登俾中共控制左??????????
https://lih.kg/1669724

拿 我都係照佢寫面去理解我係被ban 咋 我又唔係連仔 點知咩因素
rate limited....
rate limited 但係我用desktop 上連登果陣係隔幾分鐘先click 一次 仲有依家係過左幾個鐘再上都係咁
手足48後出嚟發現個acc俾狗用過
你估唔會出嚟講?

連仔公告咪講過改密碼所有機都會登出
蠢唔明,幫推
點解唔講?
識唔識字
下邊咪話cloudflare block你
好心你班人用下腦
自己柒又話連仔俾人控制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞