( 極重要 ) 經過今日我相信連仔已經畀中共操控住

231 回覆
477 Like 145 Dislike
首先,想block 5毛嘅可以入去下面順住block,記住忍手唔回

連仔潛水好耐,千呼萬喚,今日終於上水解釋

結果:

大家一直想要嘅停止登記,冇!force logout,冇!

一,啲理由好牽強,話server負荷唔到。 但係其實分批做就搞掂 ( 點解要水唔係做it嘅人)。

二,好似上面個post咁,有大量嘅舊ac從來未開過post,但留言通通勁藍 ( 唔信自己睇)。

係唔係中共縱咗好多已經好耐冇登入嘅ac?

三,我留意到另一個現象。
啲五毛呢排經常質問其他人:" 冷氣軍師,你上過前線咩?" 然後有傻仔直接話自己幫手set rb

四,連仔話會bam 5毛ac,從來冇做過

五,至今嘅所有措施都冇幫助減少五毛嘅情況。甚至今日上水,竟然係用語言偽術打發大家

我想講,連仔如果你真係畀人操控咗,俾人恐嚇,其實大家都明白,唔會怪你

我哋逼連仔改善連登已經迫咗太長時間。今日呢個結果,令我不得不認為連仔都身不由己,焗住上水亂噏嘢

奉勸大家以後留言小心啲

希望我估錯啦
會唔會有第三登既出現呢
其實拘捕嘅話,都冇可能操縱到咁多account

嗰啲account全部都係舊account,從來都冇開個post

點解
少少1999,幫推
咁嗰個admin一定要係外國人先得

我都唔知,或者而家究竟有冇一樣嘢係超越forum?
四,連仔話會bam 5毛ac,從來冇做過

1. 講明唔會因為立場而bam
Bam係因為分身,洗版
其實已經bam咗好多
但職業五毛開新accoubt冇乜難度

五,至今嘅所有措施都冇幫助減少五毛嘅情況。甚至今日上水,竟然係用語言偽術打發大家

1. 不推文回覆已經難洗版好多啦
同埋可以要求搬台
睇左2次明哂,再推
Force logout點解唔可以分批做
thx
大家可以繼續用連登,但係我覺得要小心啲
多謝你體諒我咁文盲,推爆
of coz, force logout呢?
我啲人講ac畀人偷,唔理?
同傘後高登一樣,被滲透被主導輿論係必然既事
ok, 要返工不了
哩樣我都支持要做
我已經唔想幫連仔講嘢,因為已經講咗好多次

我相信連仔係善良,所以我覺得佢自己跟唔斬5毛同force logout係畀人control咗

開得呢個post,預咗有機會畀人bam
佢畀嗰個理由牽強,只要唔係做it嘅人先會信佢

算啦其實我自己講嘢而家都要小心啲,唔係講笑
已經有做開
負皮唔解釋下點解?
強制登出之後大家再大規模登入
Server會唔會頂唔住
可能有人賣ac
分批就搞掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞