( 極重要 ) 經過今日我相信連仔已經畀中共操控住

231 回覆
477 Like 145 Dislike
我最怕中共港共騎劫連登
再自己搭第3個台出來引大家過去
樓豬答下
余知秋jj個account之前開post話借左俾陳彥霖個朋友答問題,佢個account係5毛黎架咩
話就話不分化但係見到每日都有風向POST話連狗比人控制左
其實你咁同分化無分別,仲要同連仔分。
比唔到你要嘅嘢就叫被人控制?
開埋啲嘩眾取寵post
如果你相信,仲開到呢個post?
agger
絕對可疑
如果好似你講到咁真係比中共控制晒既話
咁全體強制登出之後都可以比返D五毛入架 反正D資料都係晒佢到
開POST分化之前可唔可以用下個腦
用下你個閪腦啦,如果連登俾中共控制左既話
就算幫你地登出左都可以入得返個acc,洗乜仲要出來同你地交待咁多

唔照你說話做就係俾人控制左,真係惡撚過共產黨
樓主哩d人成日係到帶風向先係最撚鬼
如果真係操控住
都一樣係可以選擇性logout 唔係咩
即係本身已經有批人
晨早開咗堆ac 備用
咁而家收到order 咪開工囉
唔唔好再信連登
咁樓主仲post埋相話佢係5毛
正解
真係操控左既話 佢想點就點啦 仲比你日日上黎開post?
已經操控左既話 你logout完佢咪又係入得返

而連仔ban分身係有做既 我自己就被ban左一隻
已經冇人記得膠登
講真有幾出奇
連登仔≠手足
藍/見錢眼開嘅人係一定有
上年定唔知幾時有個參加賀國慶遊行有錢收嘅活動都撚左成班人出嚟啦
想幫南亞手足嘅 麻煩入嚟推

[擴大戰線] [行動] 與其嘈加泰集會 不如唔搞呢個
https://lih.kg/1668190
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞