[LAST]東京到京都~東海道徒步之旅(5)

531 回覆
378 Like 5 Dislike
其實對之間既距離冇咩概念 有冇手足幫手解釋下
一心舍利係咪佢粒核?
終於行晒
恭喜爆機
樓主
第一次追到live, 你地三個好正呀
我一向都唔擅長做呢d老套野 但moyashi係都要我打感言所以就打幾句啦 請大家見諒~

選擇題:以下哪一樣是朋友A真正的感言呢?
A.)淘盡了~世間事~
B.)我全都放在那裡。想要的話就到東海道上去找吧!(從此進入東海道時代)
C.)爹D~我要買GTR!!!(如果我渣gtr我仲駛行!?)
D.)時光飛逝,歲月如梭,不知不覺,朋友A與moyashi已經到左京都。18日嘅旅程轉眼間只能成為回憶。還記得當初moyashi傳來的一張谷歌地圖,當時並沒有很上心,甚至覺得是不可能的任務。誰知道後來⋯⋯⋯·

答中嘅巴絲打,moyashi會隨機抽出一位贈送「一心舍利」比佢,以答謝各位嘅支持!

B 一定係B
我讀drama架
>Moyashi獲得「廢青尊者」稱號
>朋友A獲得「社畜羅漢」稱號
>二人均解放「東海道完走」成就

呼,太好喇

>你已開啟「山陽道」任務
>你已開啟「東海自然步道」任務
>你已開──

屌你老母

>你確定要登出嗎?
>是/否

>是

>你已成功登出,多謝支持

由Day 1追到爆機,真係好感動呀嗚嗚!! 恭喜晒三位巴打完成任務~~~

可唔可以再嚟一次,完成埋其他任務??
我一向都唔擅長做呢d老套野 但moyashi係都要我打感言所以就打幾句啦 請大家見諒~

A.)淘盡了~世間事~
B.)我全都放在那裡。想要的話就到東海道上去找吧!(從此進入東海道時代)
C.)爹D~我要買GTR!!!(如果我渣gtr我仲駛行!?)
D.)時光飛逝,歲月如梭,不知不覺,朋友A與moyashi已經到左京都。18日嘅旅程轉眼間只能成為回憶。還記得當初moyashi傳來的一張谷歌地圖,當時並沒有很上心,甚至覺得是不可能的任務。誰知道後來⋯⋯⋯·

答中嘅巴絲打,moyashi會隨機抽出一位贈送「一心舍利」比佢,以答謝各位嘅支持!

答案A

A.)淘盡了~世間事~

C!!!!

恭喜朋友A、芽菜san同一心完成任務!!!!!

B!
將一心種滿東海道
好感動呀

A.)淘盡了~世間事~

C
你渣GTR你一早死咗喇

A.)淘盡了~世間事~

C
恭喜爸打!超勁呀!
感謝十八日來既報告~
蜜柑老祖一心與左右護法踏七色彩雲
天空打開,光輝照在其身上

一心:我因犯事被逐離天庭,要經七七四十九難,九九八十一劫方可回歸。熱海途中,得你們相助,過最後東海道一劫。現已功德圓滿,可歸天位。

你二人助我有功,現賜moyashi─廢青尊者,朋友A─社畜羅漢之名號。

二人:謝老祖

蜜柑老祖一心捻花微笑,偕左右護法遠去

屌你個尾又收得幾靚
恭喜
恭喜三位吖,day 1 追到 爆機 ,成件事好熱血,好感動丫!
恭喜 一心成仙走了
好感動!
我下次去都喺坐返新幹線
再一次恭喜哂三位巴打 真係好撚柒勁 祝你地出書大賣
留名。

好熱血!
好多謝芽菜生朋友A生一心帶俾黎既熱血旅程!
恭喜多謝你地
恭喜
拜拜喇一心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞