[LAST]東京到京都~東海道徒步之旅(5)

531 回覆
378 Like 5 Dislike
最好嘅故事,就係最適合嘅地方完結
再寫就會爛
之後嘅任務靠你地
再寫就會爛
之後嘅任務靠你地

樓主學左日文幾耐?點解會去日本讀大學?
由Day 1 live開始追到尾
睇多次蜜柑老祖個結尾好失落
再寫就會爛
之後嘅任務靠你地

好有日影/日劇完結feel
希望有朝一日我有機會行山陽道
再寫就會爛
之後嘅任務靠你地

無錯,見好就收
由day 1追已經覺得好熱血 兩位巴打同一心大師勁呀
有無瘦到 消耗幾多卡路里
再寫就會爛
之後嘅任務靠你地

樓主學左日文幾耐?點解會去日本讀大學?

我都想知
芽菜講少少得唔得
多謝樓主分享
再寫就會爛
之後嘅任務靠你地

好熱血
多謝
蜜柑老祖一心與左右護法踏七色彩雲
天空打開,光輝照在其身上

一心:我因犯事被逐離天庭,要經七七四十九難,九九八十一劫方可回歸。熱海途中,得你們相助,過最後東海道一劫。現已功德圓滿,可歸天位。

你二人助我有功,現賜moyashi─廢青尊者,朋友A─社畜羅漢之名號。

二人:謝老祖

蜜柑老祖一心捻花微笑,偕左右護法遠去

呢個 BBQ 收得好好
好唔捨得
既然有人想知我地行左幾多
我大概計左一下
參考數值,全程大約914,133步,630.75km
因為多左熱海一段路,加上成日搵路兜路,一定會比最短距離長
但就算我當個program 有誤差,點都有600km

九十幾萬步, 影一影對腳黎 J 下?
有冇戰績影黎睇睇
對腳同埋個袋
再寫就會爛
之後嘅任務靠你地

雖然你地冇左對腳,但仲有對手,希望仲可以睇到你寫既野,巴打你唔係垃圾,最起碼呢度冇人會咁認為

垃圾隊員上
我一向都唔擅長做呢d老套野 但moyashi係都要我打感言所以就打幾句啦 請大家見諒~

選擇題:以下哪一樣是朋友A真正的感言呢?
A.)淘盡了~世間事~
B.)我全都放在那裡。想要的話就到東海道上去找吧!(從此進入東海道時代)
C.)爹D~我要買GTR!!!(如果我渣gtr我仲駛行!?)
D.)時光飛逝,歲月如梭,不知不覺,朋友A與moyashi已經到左京都。18日嘅旅程轉眼間只能成為回憶。還記得當初moyashi傳來的一張谷歌地圖,當時並沒有很上心,甚至覺得是不可能的任務。誰知道後來⋯⋯⋯·

答中嘅巴絲打,moyashi會隨機抽出一位贈送「一心舍利」比佢,以答謝各位嘅支持!

A!!!
辛苦你地 要去食餐勁呀!
好圓滿
多謝芽菜,朋友A同一心送咗18日精彩嘅bed time story比我
留多次名
樓主休息夠啦
快d起程行返去東京
會唔會再玩其他route
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞