[LAST]東京到京都~東海道徒步之旅(5)

531 回覆
378 Like 5 Dislike
今日行超級市場,見到好多一心嘅朋友
好掛住一心呀

成500yen 5個
好很貴

喺香港買日本生果真係貴到hihi

Btw 好掛住芽菜、朋友A呀~~你地隻腳痛完未?
推返上嚟
好掛住一心呀

成500yen 5個
好很貴

我都好掛住
好掛住一心呀

成500yen 5個
好很貴

我都好掛住

好掛住一心呀

成500yen 5個
好很貴

我都好掛住

芽菜san你好嗎~~~
好掛住一心呀

成500yen 5個
好很貴

我都好掛住

芽菜san你好嗎~~~

除左窮柒毒之外,還好
Hello芽菜hello一心老祖~社畜表示無自由失自由

加油丫社畜羅漢!

唔係入咗東芝丫可?

無咁勁入到toshiba
不過本人好鍾意食野
樓主
想問d 牌寫住舊東海道 之前自己去京都 見到有d 係東海自然步道 有d 係東海道

三者有乜分別?
唔知樓主仲會唔會睇到
想問下係d格涉地方有冇話用咩網搵民宿住易搵d?
遲d想單車環九州
唔該曬
唔知樓主仲會唔會睇到
遲d想單車環九州
唔該曬

你用地方名+民宿/民泊 去google search可能會多d
樓主
想問d 牌寫住舊東海道 之前自己去京都 見到有d 係東海自然步道 有d 係東海道

三者有乜分別?

東海道唔止一條,每個時期都可能有少少變
例如冇明治隧道之前,東海道要上山

東海道自然步道係另一樣野
你睇返post1張地圖,係z形咁兜晒中間d地方
唔知樓主仲會唔會睇到
遲d想單車環九州
唔該曬

你用地方名+民宿/民泊 去google search可能會多d

仲以為有d local用既網添 唔該曬
腦海間唔中又會回味追post嘅日子。於是又由頭至尾翻睇一次

芽菜 朋友A 一心老祖 新年快樂
下星期就一週年
有人接力未
支持
支持你行
咁快一年
芽菜san有冇計劃再出行路post?
芽菜san有冇計劃再出行路post?
同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞