歡迎想砌模型o既巴絲入黎(6)黑警死全家,罷買藍精

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
zippo都有幾款嘅
Bandai 出盾吉後期型
diu
咁等隻1.5 睇下咩質素
一次過覆哂
70792 果個系列就係見佢好煩所以無試
酒精base 果個,我以為都係水性base 所以無買,可以一戰

btw 呢幾個post 都推得好快下

基本上係成個上身軀體同頭都係新模。手腳用舊。
一句講晒:靚仔好多
死人bamdie 而家好似好鍾意少修少改出1.5 hea 9 我地就算
例子︰MG deep striker / ex-s 1.5﹑MG 靈格斯﹑PG Strike ﹑奧米加獸
個價錢重貴左好多
佢地將條戰線拉到勁闊,你睇下b記出既模型又幾多種?新技術既都分左去搞新line,感覺上高達係唔夠人才開發新野。
係,所以我都有d 期待隻G40 既設計可以放去其他機度 / 出MG
Bamdie有眼睇,本土後生個批對高達認知度越黎越低,出多啲figure rise、one piece啲船呀係另一個藍海。
一係就出metal build / gffmc / metal 匠 (?) 黎打劫我地呢d 出左黎做野既fans
出咗黎做野都只係夠錢買figure rise 同MG生活艱難
重點係時間
GGG貓店賣緊125有無機會降價呢
N呢隻 P bandai ?
元祖fans 開始上年紀
唔領 唔型 呢條line 比bandai 玩壞咗
砲吉唔錯

狙吉 截吉 盾吉都係麻麻
狙吉加飛彈
截吉加飛機
盾吉出返後期型

明明一開始出就得
希望唔好出MSV-R,出返MSV d經典款式
點解呢本係天書? 同D HOBBY JAPAN有乜分別?

同一套件仲可以出
GM (The Origin)
Gundam (The Origin)
FA Gundam
Land Combat Type 地上戰
Desert 砂漠
Light Armour 輕裝甲
Night Seeker

全部都有衍生/唔同時期型態

想要 Armored 裝甲強化型
時間先係最大問題
pg 個工作量大過mg 太多
邊度有得買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞