歡迎想砌模型o既巴絲入黎(6)黑警死全家,罷買藍精

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
孤仔淨機唔駛3舊水都幾抵玩
之前係咪有巴打搵1500灰 千里達有 頭先見到
我玩佢好過玩MB
應該唔會同高達同一條線掛
想睇知下一隻RG高達係咩
港版p笨仲未上eva
想問下噴罐邊有得溝色
乜唔係通販咩?
即係冇得係笨大網上訂?
平時去孤仔訂,但今次想直接係笨大到訂都唔識搞
通販wor, 你上PB訂乜鬼?
高達仲有咁多款MS未出過RG版模型,希望Bandai唔好掛住出其他機械人RG模型而忽略咗高達啦!
灰色?
模倉返左戰暴338
高達最易搵錢 渣古都出左十幾隻
你以為會棄高達咩
下隻通販可能係hi nu又可以用返條骨 pb就可能係HWS nu
NT1,ZZ, EX-S,F91(剩係出MG

吉姆條Line可以同Zaku鬥長命
未必
zaku / x1 / tallgeese 可以重用係因為外甲大部分都一樣,要改既只係好少部分
而nu 同hi-nu 外甲都有段距離,未必會係bamdie 既考慮入面
bamdie個網 =/= p-bamdie

香港bamdie 既代理好似仲係睡橫巷,唔係經佢既都係水貨黎
而睡橫巷好似無得只係訂一件,一訂就係模型鋪咁要一lot 野咁訂,包括要食骨

你如果要預訂一件既可能要去1999 / amiami 果d 訂日水,但你計埋運費同係模型鋪訂差不多

(好似係)
唔驚Bandai放棄出高達RG模型,不過出咗其他機械人嘅RG始終會用咗個位。Bandai一年平均出三四款RG,如果出埋其他機械人嘅RG,咁可能一年得番一款高達RG模型個噃!我就唔係幾想囉!
RG系列我仲等緊佢出陸戰型高達或者Ez-8呀!
一舊水,買過發射台,你地點睇
題外話有冇機會有生之年見到RG GaoGaiGa
諗多左好多好多
上金屬色前 用亮黑底灰打底直接上係咪效果會冇咁好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞