歡迎想砌模型o既巴絲入黎(6)黑警死全家,罷買藍精

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
GP MG 2.0 照COPY RG 已經完全收貨
RG已經好高質
想佢出埋02 03
可惜佢出到01就停咗
瀧川虛至
龜霸有台嫁咩
Btw 唔知來緊隻靈格斯2.0咩質素呢
1.5 除咗心口,頭,關節係新件
其他都係舊件
到底上帝可唔可以做到隻靚同令既金色水性油

AV 眼藥水樽果隻金稀到唔知點上
Citadel 最淺色果隻Relictor Gold 上到,但都係有點暗
兩隻都好似唔岩上戰暴

利申︰用緊AV 光黑底灰
Citadel有隻 retributor armour唔錯 唔知啱唔啱你心水
https://www.games-workshop.com/en-US/Base-Retributor-Armour-2019?Ndi=3184893862&Ndn=GW_Painting_and_Modelling_Browse_Paint_by_Colour.dyn.dimensionPaintColour

我懶得開油,所以買Citadel Air,而Relictor Gold 已經係Air 入面最淺色果隻
試下隻Retributor armour 先
有無巴買左新出果隻SD GGG,覺得點
有呀!仲有特效件同埋太空母艦三個細路小人送㖭!

龜霸係MG 中嘅精品 bandai 出得好有心機
同問 sdcs wing zero ew
之前出左隻靈格斯改
但睇落除左個頭 無咩分別
唔明點解賣4百幾

照你咁講 好似1.0抵玩d
個頭細咗
個身sharp咗
手腳一樣之下,比例睇落靚仔啲
Mg 靈格斯係伏
要就變型比例古怪
腰又唔掂
要玩就玩新個隻。
點難買咗,正常唔係五金舖賣架咩?
一係大大罐買,一係zippo, 沒左大啤裝。

有無試呢隻
70792之前手油買過黎用,YM 個店員話用水開,我一開發覺完全唔掂,之後睇外國forum 先知要用99% 火酒開
我買Zippo 30 蚊支咗右
我係葵芳買 zippo 23 蚊
咁用zippo算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞