其實異地戀係咪嗌交就收得皮

251 回覆
342 Like 3 Dislike
相差好多?佢邊到人

要加油呀
講到咁絕真係救唔翻
果日我睇到呢句我真係成個腦一片空白
喊到成個傻閪咁 果刻想放棄架
但係自己真係好撚鐘意佢
真係放唔低
尤其係睇翻同佢以前啲對話 睇翻手機入面啲相真係一路睇一路喊停唔撚到
所以而家努力搶救緊段關係

隔住mon好多野無能為力就會覺得自己好冇用
依然嘗試搶救緊 因為我真係好中意佢

我同我女朋友而家long d左兩個月咋 佢係美國exchange緊
佢呢排佢真係對我冷淡一個點都算啦
佢講果句嘢真係難聽過粗口 好撚hurt 不過我係唔會咁易放棄架 因為真係好中意佢
無力感
好難頂
異地異國十年

當我失落時 我好想你起到,你唔洗講野,攬住我就得啦。好奢侈嘅諗法
我喊緊啱啱msg 佢,佢話揸緊車,我唔想佢有危險,無野啦,bye.
其實我只係想你知道女朋友唔開心吖!

今日我問佢記唔記得我全名係咩?佢講唔出😔 我生日呢?😔講唔出
佢話讀唔出個個音,但大約記得點串
佢話男人做大事就好smart, 記呢d 好差
如果佢唔打開電話,佢連我咩名都唔知,我放起個心到好唔舒服好唔開心😔
一路喊一路打😭
Sorry1999
我之前嗰個都係美國exchange 四個月我就講咗分手 喺嗰段期間我發現自己原來唔係真係鐘意佢
我都係四個月喎
一齊2個月 我就去左Exchange 半年 有試過唔開心 佢又壓力大 好彩轉過頭佢又繼續搵我 仲一齊緊
我地個陣講好左1星期FaceTime 1次 同埋每日都會傾計 我會影下相去左邊 同埋講下上堂
已經散左
祝福你地諗住留美?
我移民 應該唔係你飛左我
😂😂😂
係,之前試過!
好撚容易就會想放棄,諗埋一邊
我都同long d男友嗌交嗌到差啲分手
我已經事事都好讓步 但佢覺得成日嘈好厭
所以好小事都唔順眼 冇晒以前對我體諒既心
雖然最後冇分手 因為仲好愛大家
但我想心死 真係好辛苦
點解拍拖要拍到成隻狗咁

Btw加油 不能太chur
對方真係心已死既話就放棄啦
因為心死咗就點救都冇用
留返最後一點尊嚴給自己
一散乜都無哂
只有尊嚴永遠跟住你
你俾佢睇下出面個世界係點啦
同佢講由呢個trip完到下年你準備working holiday呢段時間大家分開啦
話俾佢知就算分開左你都會照準備去
只係你而家還佢自由 唔係唔愛佢
而家放手先有機會將來一齊番
我都知 冇得逼佢咁緊
日日都等佢打比我 因為之前打過比佢 佢話覺得chur

係覺得大家都努力左3年 差唔多可以一齊生活 點解係呢個時間放棄
寧願冇尊嚴都唔想冇咗佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞