開心速遞(321)

1001 回覆
12 Like 14 Dislike
講負皮有排都未到Rebecca啦
這個角色好難做得好
真人演技真係要like
講樣農作物差過羊羊好多,而且直人羊羊自己俾錢去讀書係叻女,唔係靠分阿伯一半身家嘅人囉

仁菲只係令人覺得無乜驚喜啫,平時過下場Baby baby嗰啲無感
但唔會好似3T一出直頭令人反感
話時話TT琴日宣傳都無出
其實無咗3T可以講返明詩呀(如果監制夠薑用林秀怡嘅話)
其實而家連楊洋都起身回生
負皮角色除左農作物之外好似無乜嘞喎
負皮排行榜:
1 農作物
3T
這個係CP負皮排行榜
3T和仁菲都係強力競爭者
講樣農作物差過羊羊好多,而且人羊羊自己俾錢去讀書係叻女,唔係靠分阿伯一半身家嘅人囉

仁菲只係令人覺得無乜驚喜啫,平時過下場Baby baby嗰啲無感
但唔會好似3T一出直頭令人反感
話時話TT琴日宣傳都無出
其實無咗3T可以講返明詩呀(如果監制夠薑用林秀怡嘅話)
洋洋本身有錢女好似唔同啲嘅
但農作物貢獻娛樂新聞好過啦
真人演技可能好過角色
其實TT琴日無份宣傳都知3T應該唔會返兜啦
IG班所謂fans到而家都仲喺編劇姐姐個IG留緊言要求重寫3T

如果第時真係解鎖阿Joe
可能會拉埋農作物來講
不過而家佢和威仔兩個應該係負皮排行榜冠亞軍
唔知可唔可以寫大小姐同亞壯呢(流行都市)
話亞壯跟大小姐學從商

威仔真係除咗對啊孝好之外真係冇樣好
佢都係做返so苦主大聯盟算啦,3t不了,啲劇情好夾硬
嗰陣講阿壯鍾意做生意同投資,可以一試

威仔淨係咁對大小姐已經犯眾憎啦

寧願寫多啲補習社線
慢慢舖3E佐治

威仔嘅話睇下佢幾時肯接受輝輝囉,不過要佢變到完全唔重男輕女我覺得又無乜可能

我覺得遲啲點都會寫威仔接受輝輝
唔通寫大小姐留係好爸Bar到大結局咩
不過接龍繼承人可能最後都係Max就真
比盡都係大小姐和Max共同繼承
但點接受輝輝過去先
就算威仔接受咗輝輝
綠帽夫婦一定會講說話俾輝輝聽啦
共同繼承is best
好似話會加好多角色
唔通啊Joe真係有希望
希望唔好越加越多搞到脫節
播7日tbb變相消費緊開心速遞人氣
Bonnie?
加角色一定要啦
唔係點寫咁多集...
之前都加左蘇姐和比Venus回歸
其實好多角色都未解鎖可以考慮下
Joe、佐治父母、朱展老婆和大仔etc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞