開心速遞(321)

1001 回覆
12 Like 14 Dislike

最後個shot笑到我
外星人步行
被離婚
被離婚係咩詞語
被離婚我諗到被自殺
似係上面唔想再駛錢响禮拜六日果啲半個鐘又冇乜人睇嘅節目度啩...
質素問題又唔難解決嘅,呢兩日咪最好俾啲做極都冇乜進步嘅孭下主線,一至五就安安份份行行企企咁囉
其實好難分開「開心速遞一至五版」和「開心速遞六日版」嘅
點都要連戲㗎嘛
其實近排質素已經有下降
再做七日真係難以想像
就算你話加新編劇編審都要磨合啦
而家果個編劇組合做咗咁耐大家有默契
冇計,加集實會拖,拖得實會差,而家仲再做密啲...大台啲嘢除咗越做越衰之外仲有其他路行咩
個個咁神心咩,而家miss咗都未必會睇番,何況禮拜六日...
加集你彈 播7日你彈 開心速遞係大台播你又彈 咁ching你不如唔好繼續睇啦放棄罷啦
我覺得連戲係基本要求...
唔關有無人睇事
牛下見到Mandy,乜佢離開左之後做埋啲閒角嘅
睇劇有彈有讚好出奇咩?
問題你唔係彈劇情囉
你對成套劇都好大偏見咁 加集 播多兩日明明都唔完全係壞事 但成套劇就嚟俾你彈到盡 有咩意義?
既然令到你睇得咁唔開心 不如放棄啦
Agree,其實搵下開心速遞啲演員做下主持互相訪問都幾好
覺得加集拖戲唔好就係偏見?加集唔拖戲咪唔會俾人話囉...覺得播多兩日有機會影響質素又係偏見?而家淨係一至五己經質素下降緊,播多兩日唔通會更加好?你啲咩logic?
其實星期六日唔理主線支線又好 比心機做嘅話
反而吸到一至五睇唔到劇嘅客
好睇有話題性自然神心到miss咗都會特登睇返
不過以cctvb副衰樣 十成十拖戲寫爛哂啲橋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞