開心速遞(321)

1001 回覆
12 Like 14 Dislike
我想編劇經過3T之後應該已經知道咩叫欲速則不達...
無錯,唔需要強行搵人食fish,而家龔潮嘅女婿線都好正
難為我呢D追星一族
激死你地為止
雙馬尾阿滕
Ricco同嘉洛真係多得佢唔少
其實呢排悶悶地我都可以接受,我有信心編劇總會搵翻啲CLS嘅故仔
但希望編劇唔好為咗夾硬寫劇情而亂改人設,689睇住水水咁不擇手段 真係好心up
估唔到真係有機會一星期做足7日,記得當未出park yoho 之前,這裡有許願池話希望播足7日

但真係希望既然加左集同有機會再加落去,就唔好因為air time 唔夠就將啲應該放兩集的戲情cut 到支離破碎
「謝謝你」真心正
另外,雖然3T線係嚴重失敗,但起碼有藉口俾大家姐展示對心如嘅關心,佢為咗幫心如真係做咗好多野!
明明三姐妹之間真係好多野可以講,但圍繞住佢哋姐妹情嘅主線真係好少...
播7日太chur 吓嘛
咁編排上我估六日應該係無聊劇情多
幕後唔問都知屌哂鬼啦

成個熊家除左大家姐和安仔無人知道心如鐘意左TT
2020年1月4日起,每日播一集
一至日都做
係咪TVB開始唔掂
要推套最受歡迎嘅劇出黎吸番星期六日收視
得呢套可以不停植入式廣告又可以即刻出街
Cctvb係咪好唔掂 想r返啲廣告商返黎
抵撚死啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞