APPLE的信眾有福了!蘋果CEO任職北京清華大學

389 回覆
29 Like 702 Dislike
收左幾錢?
你隻idog就算鳩數啦,連登最多人用iphone都負評你就返去反省吓
Apple做乜都撐你奶gay cook屎眼奶得爽唔爽
屌,轉nokia
奶共奶撚到
淨係識人身攻擊 講埋啲冇內容嘅嘢
你有point就唔洗咁啦
同埋你咁信連登仔智慧?
連登平衡時空黎咋 輿論畀人操控曬都唔知
去Twitter Reddit完全唔同世界 理性嘅討論佔多數
咁你走啦仲留係度做乜,係呀連登好垃圾呀
Trump開到聲要查Google有冇叛國,隻死idog仲想洗白話googe同amazon都係咁啦
因為其他大企業都奶共,所以Apple奶共冇問題?

仲好意思問人點解比負評人唔笑黑警都吠啦
Taiwan >🇹🇼
無問題喎
我想嘅咩 政府垃圾唔通我就走啦咩
盡緊綿綿之力咋

你唔願意承認事實都改變唔到咩 連登係好多冇內容嘅comment 你都有份貢獻
我冇話冇問題 我純粹講緊現實出黎
現實係咁你可以接受或者唔接受
如果你唔接受 咁以一樣standard你都唔會接受到Google Microsoft Amazon嘅product

Just saying
同埋啱啊 你都講咗我個point出黎
Google其實奶得更加出色

https://youtu.be/wqWVH38jtQo
https://youtu.be/FgYsULjWJzM
Btw你令我諗起Godwin’s law
label對方係放棄自己思考嘅其中一步
恭喜你 你已經越黎越接近mindless idiot嘅行為

唔同term 不過套返idog都係一樣道理
Tim Cook真係ON9仔黎
睇佢成日講D無風度既人小說話就知
還我steve jobs
呢條友應該判佢叛國罪啦下話 擺明係間諜黎
你話佢係間諜我都信
本身諗住黎緊下年要換iPhone iPad MacBook
而家唔諗 轉埋用spotify 唔撚sub佢啲services
Apple點都係美國野 你一裝修咪姐係比人屌
夠薑罷用先講,D人無左部iphone仲慘過去死
勁撚想罷
但罷完可以點,an機有安全問題仲要好多都一樣奶共
三星仲韓國商業極權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞