APPLE的信眾有福了!蘋果CEO任職北京清華大學

389 回覆
29 Like 702 Dislike
idog表示睇唔到
算吧啦,叫連燈仔罷用apple 仲慘過殺佢全家
華為有咩好
影相就嚴重偏色 HDR做得麻麻; 得zoom同埋極端低光叫做好少少 但大部分用戶會care呢啲嘢?
software就體驗差 加上畫面唔流暢
moon比較Samsung同埋Apple OLED又唔係靚
你可以話佢電唔差 但依家Apple Samsung都做到咁嘅水平甚至好過佢 點解揀華為?

我已經唔提佢啲作弊嘢 例如最近爆單打機會自動降低解像度
差啲唔記得 仲要冇play store

唔好間接吹奏呢啲科技小偷OK?
android 仲危險
android 安全問題你咪一樣睇唔到
保養問題點搞?
其他公司冇人care
總之一窩蜂屌咗先 人云亦云
有米
我家姐同姐夫果部都係
佢地屎忽痕話sony講到好勁好正兩個齊齊出機
一個半年出事,一個玩到年幾,之後兩個都係轉返iphone
奶共所以咪有位做囉
FUCK YOU TIM COOK
FUCK YOU!!!!!
廣告就真係吹到好勁
硬件吹到上天
又話咩同PS4連接
畫質又點勁點勁
喇叭又點勁點勁
粒U又話皇者核,幾撚快
乜撚野黑科技,名過其實
睇嚟你唔了解Android
Pixel 4電池容量較小,只有2,800 mAH(Pixel 3為2,915mAh)、4XL電池容量為3,700 mAh

唔知係咪真係咁慳電,但就咁睇粒電,仲細過上一代
可能焗人買XL?
dllm
我都唔撚明。sony技術係有,但搞電話搞咁耐都係搞到pet屎咁
我唔講太technical都唔追溯過去啲嘢
我淨係講最近Samsung fingerprint sensor bypass
同埋pixel 4嘅face unlock 缺陷
已經睇到曬android成個陣營係幾咁唔重視security, privacy

表面已經咁 但你知啦 android in general冇咩人care 有幾多出咗事你睇唔到?
我真係好掛住教主
依家果部最新既 Xperia 1 又話咩咁多個部門整合出黎既產品,話咩整合度高左好多。
簡單講咪,佢D上遊產品係勁既,但軟件寫到成PAT屎咁。(用過就知軟件果PART有幾撚廢)
華為果部P30 PRO 主鏡頭都係用SONY,4000萬像
自己部最新旗艦先得1200萬像
LG
SONY
三星
HTC
華為
小米
以上牌子&一眾大陸手機都唔好用
真心
唔用蘋果,唔用共牌,仲有咩好用
三星Sony Google?
我有曬理據啲comment連登仔淨係識留負評
呢到係討論區我想要理性討論都咁難 講咁耐九成都係啲冇內容嘅comment
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞