已all in 1137

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
連登吹奏...必死無疑

破左燈好耐
1.4 我同幾個巴打一齊放風
有跟我地發左達啦

大把人吹奏, 短期到頂

仆街, 係咁重覆回個MESSAGE. 自膠先
[quote]連登吹奏...必死無疑

破左燈好耐
1.4 我同幾個巴打一齊放風
有跟我地發左達啦

到咪到囉
又唔是all in
有咩因素佢會急升?呢隻妖股 買股票大忌: 升唔放,跌就唔放!咁你幾時先放?

你都傻
1.6 cost
升到3蚊放?
我set止賺位既姐
我話你知啦
高位回20%我就放
你有本事咪打落去2.4

無你就收爹啦

2.4?止唔止呀
我怕你放唔切咋
經濟日報話炒發牌
https://youtu.be/T24tDT3tCfg
經濟日報話炒發牌

一早講左
見住d傻仔賺少少就淆底走左就忍唔住笑
經濟日報話炒發牌

一早講左

林鄭咪又係689
點會俾牌你
經濟日報話炒發牌

一早講左

林鄭咪又係689
點會俾牌你

唔緊要啦 你覺得點咪點
我就等上$4蚊

林 鄭 新 班 子 主 要 任 命 名 單
https://lihkg.com/thread/291944/page/1?ref=web

林 鄭 新 班 子 主 要 任 命 名 單
https://lihkg.com/thread/291944/page/1?ref=web

原班人馬, 做既野同689一樣
2蚊放左,轉買其他股,賺得重多
6萬仲未走 大家要炒上幾多 10蚊夠唔夠? 唔夠話我知

繼續吹

繼續吹

巴打居然搵到隻一個月升超過四成既股跑嬴1137, 厲害厲害

繼續吹

容乜易其實 你以為咁樣串到人

繼續吹

隔離3333支持者
表示

繼續吹

厲害厲害, 原來呢度咁多勁人, 個個月賺四成, 唔駛40歲有錢過巴菲特

繼續吹

厲害厲害, 原來呢度咁多勁人, 個個月賺四成, 唔駛40歲有錢過巴菲特

全球最有權力同有錢既 上晒黎7-11 online
樓主已加注 7成資金放晒去1137

一樣, 今日加左注, 暫時短線睇住3蚊先

3蚊已經到左, 下一站4蚊

咁你仲入黎做乜?

繼續吹

屌 你個廢柴係到偷換慨念
一個月又話個個月 柒左就認啦
實事求是 係有好多股跑贏1137 兜乜柒
快啲炒高啲比我走 利申$4.5 有貨,輸少當贏

繼續吹

咁你咪叻囉, 咁輕易就可以搵到隻賺過四成既股, 個個月都做到係唔係賺到笑啊

唔明你嬲乜, 我又點柒呢? 個個月做到呢個數的確係賺到笑, 我都希望做到咁姐

繼續吹

咁你咪叻囉, 咁輕易就可以搵到隻賺過四成既股, 個個月都做到係唔係賺到笑啊

唔明你嬲乜, 我又點柒呢? 個個月做到呢個數的確係賺到笑, 我都希望做到咁姐

你講到容乜易同大把股都跑嬴1137, 我諗你揀股實力都相當勁下

因為我係好難先搵到隻1137可以短時間升咁多既股, 我係驚訝你咁勁姐, 你唔想人羨慕你咪唔好講出黎囉, 做咩要屌我柒先

繼續吹

你講到容乜易同大把股都跑嬴1137, 我諗你揀股實力都相當勁下

因為我係好難先搵到隻1137可以短時間升咁多既股, 我係驚訝你咁勁姐, 你唔想人羨慕你咪唔好講出黎囉, 做咩要屌我柒先

搵到隻一個月升4成 同個個月都搵到隻一個月升四成係兩回事
搵到隻升四成 你就假設個個月都搵到 你自己諗下你講左乜鳩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞