已all in 1137

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

繼續吹

巴打居然搵到隻一個月升超過四成既股跑嬴1137, 厲害厲害

容乜易其實 你以為咁樣串到人

厲害厲害, 原來呢度咁多勁人, 個個月賺四成, 唔駛40歲有錢過巴菲特

屌 你個廢柴係到偷換慨念
一個月又話個個月 柒左就認啦
實事求是 係有好多股跑贏1137 兜乜柒

咁你咪叻囉, 咁輕易就可以搵到隻賺過四成既股, 個個月都做到係唔係賺到笑啊

唔明你嬲乜, 我又點柒呢? 個個月做到呢個數的確係賺到笑, 我都希望做到咁姐

你講到容乜易同大把股都跑嬴1137, 我諗你揀股實力都相當勁下

因為我係好難先搵到隻1137可以短時間升咁多既股, 我係驚訝你咁勁姐, 你唔想人羨慕你咪唔好講出黎囉, 做咩要屌我柒先

搵到隻一個月升4成 同個個月都搵到隻一個月升四成係兩回事
搵到隻升四成 你就假設個個月都搵到 你自己諗下你講左乜鳩啦

唔好話一個月, 如果你話易, 2個月定3個月一次都不得了啦
點解呢度咁撚多人屌1137? 股票一隻姐 殺左你地老豆老母呀?
點解呢度咁撚多人屌1137? 股票一隻姐 殺左你地老豆老母呀?

其實你睇得好清楚, 個股post黎講, 1137係特別多反對者

所以作為1137既支持者係好騷擾下, 騷擾過炒其他股

俾我咁憎一隻股, 我就唔會日日入去1137post度屌9隻股咁晒時間
不如慳番d 時間搵其他好股仲好

其實你睇得好清楚, 個股post黎講, 1137係特別多反對者

俾我咁憎一隻股, 我就唔會日日入去1137post度屌9隻股咁晒時間

以前搞到好多人坐貨 多反對唔難理解
同埋有幾多係1.7爆升前2日入?
定係坐左幾個月先
你爆升前一兩日入係無乜股夠抽
但坐幾個月就蝕time cost了

定係坐左幾個月先

time cost 笑到我
你以為自己一億幾千萬身家咩
以你地既本淨係turnover得多你都輸唔少

一年年結你賺到30%已經偷笑啦
年年30%你穩到既話發達真係唔難
未計reinvestment, passive income

定係坐左幾個月先

未計reinvestment, passive income

睇得多呢個post人都癲, 個個講到3個月執一倍係易過借火咁

唔知係唔係真係個個住貝沙灣

定係坐左幾個月先

睇得多呢個post人都癲, 個個講到3個月執一倍係易過借火咁

唔知係唔係真係個個住貝沙灣

無買1137
不過如果你講緊坐半年以上
唔覺得講time cost有乜問題
當然宜家佢升緊你又賺緊我地講咩都廢話
你係1個幾嗰時已經睇到佢hktvmall呢條路抵你賺
新手無知一問 聽日入係咪已經太遲
重上3

建議你追追post自己分析下

直接講個答案你聽你唔會進步

個post都29頁

lol 係唔係要沽貨了

lol 係唔係要沽貨了

快D沽
咁快又回番2.9
咁快又回番2.9

仲唔走鬼
聽個班人講
咁快又回番2.9

仲唔走鬼
聽個班人講

後悔今朝過3無走 而家十五十六
咁快又回番2.9

仲唔走鬼
聽個班人講

2%都驚,建議你沽左佢,唔好玩1137
咁快又回番2.9

仲唔走鬼
聽個班人講

聽日見返3蚊好走啦
唔係1蚊都無呀你
咁快又回番2.9

仲唔走鬼
聽個班人講

聽日見返3蚊好走啦
唔係1蚊都無呀你

3 蚊都見返,molamola
好多買盤
好多買盤

訓左無睇

話我趕唔切走貨位巴打仲係唔係度
想問應該點部署???
心急人上
林鄭肯定唔會批個牌畀王維基

點解咁講 成件事都係689一個人自把自為, 以為習總鍾意咁

係度亂咁猜測主子既意思咋

點解咁講 成件事都係689一個人自把自為, 以為習總鍾意咁

係度亂咁猜測主子既意思咋

你見到三司人選就知太上皇幾大權
重上3蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞