已all in 1137

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
咪理樓上條ON9仔啦
計返一個係2萬400股左右,另一個係3萬股,差左幾乎一半都覺得無咩分別都係幾皮野
對佢黎講食餐M記50蚊同500蚊都無咩分別啫
sor 我打多左個 dollar sign
咁都觸發罵戰
對唔住大家
大家繼續討論ok?
老老豆豆
依家超買咁多但都keep住升
持貨既巴打諗住依家收割定坐住等爆升
老老豆豆

真心唔駛放, 依家超買, 但超買可以再超買, 只要party未完一定仲有更高位

依家收割等調整入, 最多咪差十個八個%, 但入唔番就損失幾十%以上, 唔會放
老老豆豆

真心唔駛放, 依家超買, 但超買可以再超買, 只要party未完一定仲有更高位

依家收割等調整入, 最多咪差十個八個%, 但入唔番就損失幾十%以上, 唔會放

橫行成年,大圓底上升。
唔係靠特別消息炒上。
睇黎係大戶入貨
但hktvmall冇錢找數喎

咩事?
有無是油?

中信泰富d高息債呢

邊度有
老老豆豆

橫行成年,大圓底上升。
唔係靠特別消息炒上。
睇黎係大戶入貨

其實呢隻真係CY概念股黎
距離CY落台既日子愈近
呢隻野愈係有得升
破燈
求下你地唔好再燈
燈阿屌
老老豆豆

橫行成年,大圓底上升。
唔係靠特別消息炒上。
睇黎係大戶入貨

距離CY落台既日子愈近
呢隻野愈係有得升

老老豆豆

橫行成年,大圓底上升。
唔係靠特別消息炒上。
睇黎係大戶入貨

距離CY落台既日子愈近
呢隻野愈係有得升

遲下CY 2.0上台咪會繼續跌囉
老老豆豆

橫行成年,大圓底上升。
唔係靠特別消息炒上。
睇黎係大戶入貨

距離CY落台既日子愈近
呢隻野愈係有得升

被問到特首梁振英任內否決向香港電視發牌的問題,林鄭稱基於保密制不能透露行會討論經過,但她認同廣播政策應以多元為主,「既然有人願意投資,唔係違規違法,政府應扮演促成嘅角色」。

睇多d新聞啦
老老豆豆

橫行成年,大圓底上升。
唔係靠特別消息炒上。
睇黎係大戶入貨

距離CY落台既日子愈近
呢隻野愈係有得升

被問到特首梁振英任內否決向香港電視發牌的問題,林鄭稱基於保密制不能透露行會討論經過,但她認同廣播政策應以多元為主,「既然有人願意投資,唔係違規違法,政府應扮演促成嘅角色」。

睇多d新聞啦

原來有人會信佢講野
老老豆豆

橫行成年,大圓底上升。
唔係靠特別消息炒上。
睇黎係大戶入貨

距離CY落台既日子愈近
呢隻野愈係有得升

其實我諗係關個網購事
前排話個銷售額升左好多
當年759都因為咁升左幾倍
2.32
1137幫你賺到盡 又升啦
十幾日升左一蚊
痴線,快到
十幾日升左一蚊
痴線,快到

好撚癲
唔笑樓豬了
新手一問
AASTOCK見大戶走場
係咪代表差唔多要走了
2.4
2.42
新手一問
AASTOCK見大戶走場
係咪代表差唔多要走了

價值投資,唔洗走。等見1137
唔笑樓豬了

多謝樓豬帶大家發達啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞