已all in 1137

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
做乜鳩
係囉 又爆
後悔買太少
假升, 無啦啦爆上去咩消息都無
假升, 無啦啦爆上去咩消息都無

逆市
【信報財經新聞】香港電視( 01137 )主席王維基在互聯網經濟論壇上表示,期下網購平台訂單增長相當理想,甚致今日中午因為太多生意,伺服器曾經中段半個小時。
他指出,每日訂單數目由去年1000個上升至3000個,每張單金額由500元亦升至630元。

他又指出,較早前在海怡半島開設了實體店,現時該店生意額達130萬元,而兩個月前未開店時海怡半島生意額僅30萬元。香港電視股價在收市前急升,收報1.54元,升6.94%。

咁都係利好消息咩
【信報財經新聞】香港電視( 01137 )主席王維基在互聯網經濟論壇上表示,期下網購平台訂單增長相當理想,甚致今日中午因為太多生意,伺服器曾經中段半個小時。
他指出,每日訂單數目由去年1000個上升至3000個,每張單金額由500元亦升至630元。

他又指出,較早前在海怡半島開設了實體店,現時該店生意額達130萬元,而兩個月前未開店時海怡半島生意額僅30萬元。香港電視股價在收市前急升,收報1.54元,升6.94%。

咁都係利好消息咩

唔拎係掛 D單多左咁多, 唔講得少
Wiki自己托市

咁都係利好消息咩

你識簡單數學嗎?
生意升400% 唔講得笑
每日3000張單咁堅
連登仔愈踩愈升是常識吧
每日3000張單咁堅

咁勁
上影線咁長,聽日支棍應該都幾大支
上影線咁長,聽日支棍應該都幾大支

連登仔愈踩愈升是常識吧

執咗15% 止賺先
東方amazon

你試下用amazon個p/e計下應該兵值幾錢
東方amazon

你試下用amazon個p/e計下應該兵值幾錢

百幾倍pe

咪姐係要升十倍
單多左成三倍咁勁
單多左成倍咁勁
樓主fatfat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞