中大討論區第八回之中討PhotoDay?

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
懷念有數讀嘅日子

Random process 都唔知做緊乜
4月黎緊12個deadline
好大壓力
好大壓力

放棄吧
好大壓力

放棄吧

投降吧
好大壓力

放棄吧

投降吧

原來之前一路未俾正皮
咁多位我想問下呢
我想讀German1,而家個情況係有空位但全部reserve哂俾yr2
係唔係星期三就會放返d reserve左既位俾其他wait緊既人架啦
唔該哂
懷念有數讀嘅日子

已經開始無乜數
好大壓力

放棄吧

投降吧

我沒有辦法
懷念有數讀嘅日子

已經開始無乜數

讀 engine 唔讀數?
上堂學咩
懷念有數讀嘅日子

已經開始無乜數

In physics we trust
四年計數計到你仆街,抖氣都冇得你抖
計完之後你都唔知自己學左乜

木星嫁人,天要下雨
懷念有數讀嘅日子

已經開始無乜數

木星嫁人,天要下雨

mae??
先讀physics架咼
好大壓力

放棄吧

投降吧

我沒有辦法

對db 對到眼盲
屌如果我sem1有醒起又有時間, 讀greek/hebrew都唔錯

哇 有性趣挑戰 arabic覺得正

Arabic以前exchange讀都有1.3 (1=爆分,4=pass)

我得b+

曾有a-
懷念有數讀嘅日子

已經開始無乜數

懷念有數讀嘅日子

已經開始無乜數

ching又識physics又精通德俄文會唔會太好J
懷念有數讀嘅日子

已經開始無乜數

ching又識physics又精通德俄文會唔會太好J

咁多位我想問下呢
我想讀German1,而家個情況係有空位但全部reserve哂俾yr2
係唔係星期三就會放返d reserve左既位俾其他wait緊既人架啦
唔該哂

有無師兄可以答下我
成班gay
咁多位我想問下呢
唔該哂

有無師兄可以答下我

有位淨會放
Add drop 果時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞