中大討論區第八回之中討PhotoDay?

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
路過問下language入咗waiting list係㗎收得皮

試過唔小心wait spanish排第十
之後無咗件事過完add/drop原來add咗
無得drop最後C咗

38頁了
好快 下個topic 應該叫 final 了 要好好活下去
38頁了
好快 下個topic 應該叫 final 了 要好好活下去

驚deadline多過final
屌如果我sem1有醒起又有時間, 讀greek/hebrew都唔錯

哇 有性趣挑戰 arabic覺得正
asso入左
有冇舊書院易d有宿住到2-3年
52分

分既野度度都唔同

呢個shaw計出黎
我仲以為統一

但第一年三十幾就有喇喎 之後join返兩隊院隊就夠

仲有3間係咪都係差唔多情況?
year2開始要入院隊先有宿

唔撚知 但你如果唔勁又想入院隊就記住唔好入傻同cc
上月底滙豐傳出裁減120名香港資訊科技部(IT)員工,當時發言人未有正面回應裁員,並否認有第二輪裁員。不過,有滙豐合約制IT員工現身說法,稱最近多名同事續長約時,合約期由以往1年減至3個月,內部傳大部份員工在9月合約到期時將不獲續約。目前滙豐在港的IT合約員工約有1,000名。
上月底滙豐傳出裁減120名香港資訊科技部(IT)員工,當時發言人未有正面回應裁員,並否認有第二輪裁員。不過,有滙豐合約制IT員工現身說法,稱最近多名同事續長約時,合約期由以往1年減至3個月,內部傳大部份員工在9月合約到期時將不獲續約。目前滙豐在港的IT合約員工約有1,000名。

IT 唔值錢
Outsource 畀出面公司做仲好過自己養一班

俾哂印度做
合約三個月…
如果要養家就唔入滙豐
屌如果我sem1有醒起又有時間, 讀greek/hebrew都唔錯

哇 有性趣挑戰 arabic覺得正

Arabic以前exchange讀都有1.3 (1=爆分,4=pass)

我得b+
asso入左
有冇舊書院易d有宿住到2-3年
52分

分既野度度都唔同

呢個shaw計出黎
我仲以為統一

但第一年三十幾就有喇喎 之後join返兩隊院隊就夠

仲有3間係咪都係差唔多情況?
year2開始要入院隊先有宿

唔撚知 但你如果唔勁又想入院隊就記住唔好入傻同cc

唔好入uc 要住到老遠先有宿
如果唔上莊
final,yr 表示冇final exam 得report present
final,yr 表示冇final exam 得report present

巴打唔係engine 冇final

巴打唔係engine 冇final

engine
今sem major 得mid term同present
Fyp 已present
好學術台
唔識做賤數
唔識做賤數

i know that feel
抽像派賤數
唔識做賤數

抽像派賤數

唔難 但唔記得哂
唔識做賤數

抽像派賤數

唔難 但唔記得哂

sam
懷念有數讀嘅日子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞