中大討論區第八回之中討PhotoDay?

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

我interview 都無呀兩電一鐵

INTERN WOR....?

過三 仲要真絲 都無兩電一鐵intern interview

一鐵邊有咁快
不過如果你無
咁你真係廢到一個點
我咁撚廢都有offer

肥狗叻狗

叻條撚 真係叻就唔會無offer
Mtr 只要interview 正常 cv唔差就收

有offer 就勁

鐵同電年年intern 有幾十個
GE 得十零個左右

過三 仲要真絲 都無兩電一鐵intern interview

一鐵邊有咁快
不過如果你無
咁你真係廢到一個點
我咁撚廢都有offer

連登話出咗
同埋我同你apply 個post 都唔同

GE 出左
Sandwich intern出左
Summer intern 唔知

我識人做鐵路,成日周圍飛

出trip 自己訓一間酒店真係好恐怖
不過shopping 好爽 平過香港

一鐵邊有咁快
不過如果你無
咁你真係廢到一個點
我咁撚廢都有offer

連登話出咗

GE 出左

好喜歡自己一個瞓
I need my own space
邊個係山區兒童

一鐵邊有咁快
不過如果你無
咁你真係廢到一個點
我咁撚廢都有offer

連登話出咗

GE 出左

上星期去左2日, 2晚都訓唔到
全力做反Shaw打手
全力做反Shaw打手

Shaw 多靚女 想玩又得 想摺又得 又無fyp
係上堂遠
唔係pen想搵份summer都難

一鐵邊有咁快
不過如果你無
咁你真係廢到一個點
我咁撚廢都有offer

肥狗叻狗

叻條撚 真係叻就唔會無offer
Mtr 只要interview 正常 cv唔差就收

有offer 就勁

鐵同電年年intern 有幾十個
GE 得十零個左右

一定唔撚止幾十個
GE係十個
咩唔同POST 你做Sandwich?
唔係pen想搵份summer都難

試下政府/番大陸先囉
除非你爆4/CV本身好撚勁(有上大莊做P/相關既PT/大case comp冠軍)
如果唔係一步一步黎好D既
全力做反Shaw打手

除左rickshaw
咩Shaw都反
Eltu交錯左file上veriguide無左20分

唔緊要
下年再讀過小心啲咪得

唔緊要
下年再讀過小心啲咪得

說服力

唔緊要
下年再讀過小心啲咪得

說服力

有啲course好重要所以要讀三次

唔緊要
下年再讀過小心啲咪得

說服力

好似ce 都有人讀緊141

唔緊要
下年再讀過小心啲咪得

說服力

廿分又真係好唔抵..
想報GIP 但老鬼唔收
暑假唔知做咩好
想報GIP 但老鬼唔收
暑假唔知做咩好

旅行

唔緊要
下年再讀過小心啲咪得

說服力

廿分又真係好唔抵..

今次B都變C啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞