中大討論區第八回之中討PhotoDay?

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
asso入左
有冇舊書院易d有宿住到2-3年
52分

分既野度度都唔同

呢個shaw計出黎
我仲以為統一

Shaw year 2 要70
冇上莊比較難

幾間入面邊間year2開始易d有宿
唔想日日返學來回3 4個鐘

有時你唔想都冇用
改青ranka應該好清楚
asso入左
有冇舊書院易d有宿住到2-3年
52分

分既野度度都唔同

呢個shaw計出黎
我仲以為統一

但第一年三十幾就有喇喎 之後join返兩隊院隊就夠
塞車
塞車

狗鐵又壞車
塞車

狗鐵又壞車

狗鐵三重彩
IC training 根本都無時間讀其他科

我non ju 3年畢對都未須要讀暑sem

可能興趣呢
又或者攤開啲讀輕鬆啲

原來有course 淨係開暑sem

聽聞過

Latin

我讀過一年Latin

有latin咩? :0 淨係讀過arabic

一陣reg latin 諗住朝早日文n2, 夜晚latin

巴打加油 我好驚自己reg唔到
塞車

狗鐵又壞車

狗鐵三重彩

巴士撚表示
塞車

狗鐵又壞車

狗鐵三重彩

巴士撚表示

通常呢個時候就會有人係主要幹道炒車贈興
塞車

狗鐵又壞車

狗鐵三重彩

巴士撚表示

通常呢個時候就會有人係主要幹道炒車贈興

九龍城迴旋處意外
往旺角龍尾彩虹邨金碧樓
往觀塘龍尾染布房街

彌敦道意外
彌敦道北行 龍尾尖沙咀梳士巴利道

黃大仙巴總撞車

IC training 根本都無時間讀其他科

我non ju 3年畢對都未須要讀暑sem

可能興趣呢
又或者攤開啲讀輕鬆啲

原來有course 淨係開暑sem

聽聞過

Latin

我讀過一年Latin

日文n2 好似日研先reg得
有冇巴打 知 critical thinking kwok pak nin 伏唔伏

聽聞過

Latin

我讀過一年Latin

日文n2 好似日研先reg得

下但係sem 1, sem 2有placement test架喎
我考撚左張N3先同我講要日研?

有n3 pass好似唔使test喎
暑sem n2係
regular term n2 就係人都reg得
利申聽返黎
撞2602
乜春都讀唔到
有無過來人試過90人嘅堂跟住waitlist頭十內都讀到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞