中大討論區第八回之中討PhotoDay?

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
撞2602
乜春都讀唔到

iktf intern course 乜7都唔報得
暑sem n2係
regular term n2 就係人都reg得
利申聽返黎

唔撚理,照問department有冇special permission

佢預左啲人yr3去日本exchange前打好啲底 祝你好運
暑sem n2係
regular term n2 就係人都reg得
利申聽返黎

唔撚理,照問department有冇special permission

不過如果日文同LATIN一齊讀應該會好撚慘
超級天地堂, 9-12, 6-9

巴打唔係final year啦咩
仲咁chur
岩嘅... 細佬final year之後專登去日本exchange讀好奢侈
岩嘅... 細佬final year之後專登去日本exchange讀好奢侈

細佬係真係你細佬定自稱
冇subsidy?

自稱
多得船有少少積蓄
仲有報緊exchange船

細佬係真係你細佬定自稱
冇subsidy?

自稱
多得船有少少積蓄
仲有報緊exchange船

加油,當初我去一年歐洲中大畀左五萬我

咩資產審查個啲太煩同應該唔eligible冇填到
希望有啦
http://www.cultus.hk/latin14/
好撚正,我一定要去讀

係好正

利申讀過
希望有啦

本身讀乜?日研?定好似係ENGINE?

垃圾N展
希望有啦

本身讀乜?日研?定好似係ENGINE?

垃圾N展

engine都好過sci

巴打mphil?
路過問下language入咗waiting list係㗎收得皮
路過問下language入咗waiting list係收得皮
路過問下language入咗waiting list係㗎收得皮

試過唔小心wait spanish排第十
之後無咗件事過完add/drop原來add咗
無得drop最後C咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞