突發!熱烈恭賀LOL中國隊

398 回覆
2650 Like 18 Dislike
法唔法國操作呢個字好蝗
蝗你老母個閪咩死P牌
笑撚死 拎左MSI就傳奇?
EDG都拎撚過啦
家下係屌緊班支那狗見到FAKER係傳奇
就係LPL吹個中國人都係LOL傳奇出黎吹呀柒頭
你MAIN AD 佩唔佩服佢關我撚事咩?
DL有撚人用佢同FAKER相提並論??
你自己死去大陸D網睇下D人點吹UZI 吹到同FAKER相提並論啦ON9
連D大陸閪都係到屌鳩D肥狗吹 吹到佢同FAKER相提並論啦
仲係到回鳩我UZI拎過亞運MSI點點點
真係戇鳩鳩
AJ是無辜的
根本韓國隊黎
當年出師表先好笑
係大陸網睇野番黎連登講
我冇話過佢地可以相提並論喎
第一次回你已經話
佢當然唔會到到faker既高度
講有名人堂實有佢份
點樣都會係傳奇
On9
係蝗丫嘛 冇講錯喎
成日都吹話欠uzi一個世界冠軍,結果lpl 冠軍都拎唔到
中國注定只剩一隊(其實都係韓國隊嚟)
你條柒頭睇下你第一句回我乜先啦
回我乜柒MSI同奧運點點點
S3 S4靠佢一個呀
我第一句就屌人地韓國有FAKER傳奇
大陸仔咪吹返個出黎
你答我呢D野 唔撚係做肥狗吹?
失憶就自己拉返上去睇下自己點吹隻肥狗先啦
咁你自己睇多次第二次覆你乜撚野啦
肥閪個傳奇咪就係s7 4強比SKT收皮
S8 8強輸G2
今年16強比大快活打撚爆
你老味我第一句就屌人
FAKER係傳奇
但D大陸狗鐘意用肥狗做傳奇同FAKER比
你就回鳩我MSI 亞運 S3S4乜乜柒柒
跟住又問我邊個係世一AD乜乜柒柒
得啦 你隻肥狗係世一AD啦
世界冠軍都無既世一AD
全盛時期既Bang先有資格比人叫世一ad
肥狗就收皮啦
uzi次次都要極限操作
Bang唔撚洗
團戰搵個靚位輕鬆輸出
真粉
上年都話贏足成年打錯版本今年明明打中野包上 或下,但佢係都玩毒瘤打法真心撐唔落之後成班見到贏cs 就打晒飛機呢d 睇唔起隊友打法,對比faker 都會怪自己配合唔到隊友帶唔到推推棒冠軍,佢就要成隊友幫佢,重怪隊友唔夠勁
S6版本 功能型ad 比人正面屌打,呢個世界唔係得一個版本

S7我覺得算係狗打法(未去到食4路)比較平衡既一次,我個人覺得打得好過bang,但19 sup d 上腦pick soraka taric, 淨係bp 讓左人一半本身都唔鐘意ming 睇完今年除左識奶肥狗之外真係好廢
公道講啦, 條友近年都冇咁串, 睇佢同FAKER見面都成隻死狗就知佢對FAKER係有敬意 (點知最後俾SKT 放水)
相反doublelift, IG 5條友等等 都係串過馬撚... 特別係doublelift 完全唔撚入流口氣臭
依家中國LPL 都係韓國架啦
以前FAKER都唔可以一打五
依家THE SHY 真係痴撚線, 對線場場都相差30兵以上咁制
啲人好鐘意dl trashtalk
所以搞到C9, G2 官方都成日出垃圾文 G2原本得法王講, 依家全隊都成日串人
https://www.facebook.com/bestleaguetw/videos/1397367840420571/
當文化囉
呢家大陸韓仔都玩埋
搞到C9 變左一隊職業COSPLAY隊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞